-33%

Agustin Cubero Stylo 8 Unico Garnacha - Calatayud DO

99,95DKK 149,00DKK (spar 49,05DKK)
Model/varenr.: 130 0519

Agustin Cubero Stylo 8 Unico Garnacha - Calatayud DO 2018 * Denne Stylo 8 er en outstanding flot rødvin med noter af brombær, kirsebær og anis i duft, med meget mørke solbær, brombær, lidt dadler, fed kraftig, samt masser af cremet frugt og fylde. Bodegas Agustin Cubero har været i familiens eje i fire generationer, og at den nuværende ejer Jesús Javier Cubero Eguita, ved hvad han har med at gøre, er der ingen tvivl om, og det bekræftes tydeligt af vinen i glasset. Præcis som sin kendte navnebroder behersker han kunsten at forvandle vand til vin af ypperste kvalitet.

Vinen har en flot mørk violet farve i glasset og en forførende duft af sorte bær, chokolade og diskrete fadtoner. Den saftige frugt har en lokkende frugtsødme garneret med kraftig mørk frugt samt krydderier og mørk chokolade. En potent vin..

Vinens fylde er imponerende, uden på noget tidspunkt at blive for meget, eftersmagen er herlig lang og tanniner er bløde som fløjl. Stylo Unicos kvaliteter betyder, at vinen fortjener at være i højsædet. Udfordringen er derfor at finde en passende ret, der kan ledsage vinen i glasset uden at forstyrre nydelsen med de stærke krydderier og de andre dominerende smagselementer.

Garnacha, der er det spanske navn for Rhône druen Grenache, elsker varme og sol, og det stærke, ultraviolette lys i højderne fremmer dannelsen af tætte, mørke farvetoner i drueskallen. Resultatet er en høj alkoholstyrke på 14,5 %. Vinen tilbyder, trods den høje alkohol, en fin balance med et overflødighedshorn af smagsindtryk samt et lækker pift af vanilje og andre fadkrydderier, fra otte måneders lagring på egetræsfade.

Stylo 8 Unico er meget velegnet til spanske Tapas, vildt, lammekød, grillede bøffer, krydret mad eller blot til ren nydelse.

Serveringstemperatur: 15-16 grader


En kasse indeholder 6 flasker - 14,5 % Alkohol

Vinhus.

Bodegas Augustin Cubero blev grundlagt i 1953 i byen Godejos og er ejet af Cubero familien. Det drives af Jesús Javier Cubero Eguita, som er 2. generation. Han kan virkelig sit kram – og det bekræftes af den fantastiske smagsoplevelse man oplever i glasset.

Måden at drive vingården bygger på familietraditioner og deres passion for kvalitet. Familietraditionerne sikrer, at deres knowhow og grundværdier videregives til de fremtidige generationer. På den måde sikres den høje kvalitet til de fornuftige priser.

Nok er vingården først blevet grundlagt i 1953, men vinstokkene er endnu ældre. En stor del af Garnacha planterne kan dateres til at være plantet helt tilbage til midt 1930’erne. Markerne ligger på skråninger i ca. 600m højde, hvilket giver gode forudsætninger for den gode kvalitet af vin i Calatayud.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk