udsolgt-label

Francis Ford Coppola Winery - Merlot Diamond Collection

189,00DKK

Francis Ford Coppola Winery - Merlot Diamond Collection 2017

Merlot er en druesort, der fra naturens side er meget blød og fed i sin stil. For at skabe struktur og elegance i vinen, tilføjer de en smule Syrah. Det giver vinen mere koncentration. Druerne høstes i de kølige egne af Californien, der giver mere mineralitet i vinen. Vinen får lov at ligge 12 måneder på franske fade, før vinen flaskes og frigives.

Vinen er som sagt baseret på Merlot og en smule Syrah. Farven er flot rød med blålige nuancer. Duften er domineret af anis og blommer. Smagen er fyldig og fuld af moden mørk frugt og en frisk syrer. Fadet giver vinen en vaniljekarakter.

Servere vinen til kalv eller oks og gerne ved 14-16 grader.

I 1975 vælger filmhistoriens største instruktør, Francis Ford Coppola, at købe sit første stykke jord i Napa Valley, som senere skulle blive til inglenook Estate. Arbejdet med denne mark skabte den store interesse indenfor vin. Francis Ford Coppola og winemaker Corey Beck sørger for konstant kvalitet i hver flaske, samt innovation. Mr. Coppola er traditionel og mener, at vinen hører hjemme på middagsbordet i godt selskab med familie og venner.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk