VEGA SICILIA ALION Ribera del Duero

795,00DKK
Model/varenr.: 130 1036

VEGA SICILIA ALION Ribera del Duero 2018

***** Suveræn rødvin fra ét af Spaniens bedste vinhuse.

***** 95 Point Parker / ***** 95 Point James Suckling

Rødvinen har med rette høstet adskillige anmelderroser og ligger på den rigtig gode side af 90 på 100-skalaen. En eksklusiv vinoplevelse for de få! Bodegas Alión, der eges af Bodegas Vega Sicilia har bogstaveligt talt forkælet denne rødvin.

Rødvinen er baseret 100 % på ”Tinto Fino”, som er det lokale synonym for Tempranillo, fra 20-25 år gamle vinstokke. Vinen har fået 14 måneder på nye, franske egefade.

Din næse mødes umiddelbart af en flot bouquet af modne frugter - både mørke og røde bærnoter som for eksempel kirsebær af kompot karakter, samt violer og både krydderier, vanilje og et strejf af røg fra egefadene. Duften harmonerer perfekt med smagen af den fyldige og rige vin, der foruden de samme bærnoter karakteriseres af vanilje, lakrids, skovbund og et mineralsk løft. De harmoniske tanniner bidrager til en lang, tør og forførende finish. En på én gang både opulent og elegant rødvin med stor smagsmæssig vedholdendhed.

En kraftig og fornem rødvin, der er en fornøjelse allerede ved frigivelsen, men som uden problemer kan lægges væk en 10-15 år. Servér Alion ved en temperatur på cirka 16-17° C

En kasse indeholder 6 flasker - 15 % Alkohol - 75 cl.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk