Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

***** En ren, flot og smagfuld Rosé fra Domaine du Bosc i Languedoc. Den er ikke så sødlig, men den har en flot fylde og en lang og elegant eftersmag. Fransk Rosé, når det er allerbedst. En fremragende Rosé der passer perfekt til sommerens traditionelle retter med alt fra grillet laks til kylling - eller til at nyde på terrassen når solen viser sig.

59,95 DKK 89,00 DKK (spar 29,05 DKK)

* Fantastisk lækker frisk Provence Rose. En økologisk rosé af en meget høj kvalitet. Vinen har en fantastisk duft af frugt og hvide blomster. Smagen er domineret af fersken, citrus og æble, der efterlader en fantastisk smag i munden af sommer og sol.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

***** Virkelig lækker Rosevin! Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vin i Danmark – der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter! Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, pink grape, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugt og syre samt meget fin længde på eftersmagen.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Denne dejlige, frugtrige rosévin er fremstillet på håndhøstede druer: Grenache 45 %, Cinsault 25 % og Carignan 30 % fra i gennemnit 30 år gamle vinstokke. Druerne til denne rosé er dyrket på historiske vinmarker på Domaine Saint Gayan. Disse særligt sandede jorde giver meget friske vine med stor delikatesse og lethed. 

69,00 DKK 98,00 DKK (spar 29,00 DKK)
* Unik Rose vin fra det sydfranske - frisk og smagfuld. Fantastisk Rosé lavet af Besinet Familien, der også laver Le Bosc-vinene, som vi længe har forhandlet. En unik rosévin lavet på 100 % Petit Verdot druer, der giver en kraftfuld og intens vin med blomsteragtige noter. Vinen har en perfekt balance mellem rundhed og friskhed, der er typisk for Petit Verdot.
59,95 DKK 98,00 DKK (spar 38,05 DKK)

*** AIX (tidligere årgang) har fået 90 Point af Wine Enthusiast - og er en topklasses lækker rosé - her i MAGNUM FLASKE. En prisvindende vin fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde, Domaine de la Grande Séouve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. 

295,00 DKK 349,00 DKK (spar 54,00 DKK)
* Fantastisk rosévin. Vinen er lavet på druerne Cinsault, Grenache, Syrah, Mourvèdre. Rosévinen er frugtagtig med en let krydret terroir. Anbefales som aperitif sammen med tapas og til sommermåltider som ledsager til fx. gazpacho, fisk og grillet kød. Bør serveres ved 10-12 grader.
89,00 DKK 115,00 DKK (spar 26,00 DKK)

***** Virkelig lækker Rosevin! Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vin i Danmark – der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter! Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, pink grape, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugt og syre samt meget fin længde på eftersmagen.

249,00 DKK 280,00 DKK (spar 31,00 DKK)
En meget lækker og særdeles lys, nærmest sart rosa Rose med alle de små fine og diskrete Pinot Noir aromaer, som kun kan opleves når vinstokkene har muld i Loire. Let, livlig og frisk, grænsende til meget frisk i munden. En vin som gør sig bedst sammen med mad, hvor den fine syre skærer fint igennem fedmen og røgen fra de klassiske franske charcuterie produkter. Men også krydderierne i det asiatiske køkken vil finde et fint modspil i denne vin.
145,00 DKK 169,00 DKK (spar 24,00 DKK)

*** AIX (tidligere årgang) har fået 90 Point af Wine Enthusiast - og er en topklasses lækker rosé fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde, Domaine de la Grande Séouve. Vinen har en flot lys rosa farve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. 

795,00 DKK

***** Måske den bedste Provence Rose på markedet. Tidligere årgang har fået 90 Point af Wine Enthusiast. Det er en topklasses lækker rosé fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde, Domaine de la Grande Séouve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. 

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler