Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Plastflaske med glas. De såkaldte shuttle-flasker indeholder 18,7 cl. og er en praktisk kombination af glas og flaske, hvor glasset agerer låg for flasken. Så der er ikke behov for ekstraudstyr. De små flasker er perfekte til togturen, picnic'en, på stranden og ved andre lejligheder, hvor "convenience" er kodeordet. Vinen har en lys pink farve og i næsen er der aromaer af jordbær og brombær. Det er en frisk og frugtrig vin, der er ideel som en sommervin, aperitif eller til lyse eksotiske retter. Serveringstemperatur 8-10 grader. En kasse indeholder 12 plastflasker - 18,7 cl. - 11,5 % Alkohol.
25,00 DKK
Plastflaske med glas. De såkaldte shuttle-flasker indeholder 18,7 cl. og er en praktisk kombination af glas og flaske, hvor glasset agerer låg for flasken. Så der er ikke behov for ekstraudstyr. De små flasker er perfekte til togturen, picnic'en, på stranden og ved andre lejligheder, hvor "convenience" er kodeordet. Vinen har lys gul farve med lysegrønne refleksioner. I næsen er der aromaer af ananas og melon. Det er en frisk, frugtig og livlig vin, der er en ideel sommervin og anbefales til forretter og fisk. Serveringstemperatur ca. 10 grader. En kasse indeholder 12 plastflasker - 18,7 cl. - 11,5 % Alkohol.
25,00 DKK
Plastflaske med glas. De såkaldte shuttle-flasker indeholder 18,7 cl. og er en praktisk kombination af glas og flaske, hvor glasset agerer låg for flasken. Så der er ikke behov for ekstraudstyr. De små flasker er perfekte til togturen, picnic'en, på stranden og ved andre lejligheder, hvor "convenience" er kodeordet. Vinen har en flot ceriserød farve. Næsen domineres af delikate bæraromaer og raffinerede blomme noter. Vinen tilbyder en særdeles harmonisk balance mellem frugt og garvesyre. Anbefales at servere ved en temperatur på ca. 16 grader til pasta og lettere kødretter. En kasse indeholder 12 plastflasker - 18,7 cl. - 12,5 % Alkohol.
25,00 DKK
Vinen præsenterer sig med en dybrød farve, en intens duft i front af modne solbær, men også modne ribs og lidt kaffebønner. Oplevelsen rundes af med en blød, harmonisk eftersmag støttet af fadlagringen, som ikke overdøver helhedsindtrykket, men blot bidrager med bløde tanniner i finalen. Santa Alicia Reserve Cabernet Sauvignon anbefales til smagsintense stege- og braisereretter. Bør serveres ved en temperatur på 17° C. Chilean Winery of the Year - 2007 The International Wine & Spirit Copetition Trophy 2007 - Wine & Spirit En kasse indeholder 12 flasker - 25 cl. 14 % Alkohol. (Med skruelåg)
34,00 DKK
Santa Alicia Merlot Reserva ? er produceret af egne druer fra Pirque, hvor moderne drypvandingssystemer leverer rent smeltevand til vinmarkerne. Høsten foregår udelukkende ved håndkraft og foretages kun i de tidligste morgentimer, hvorefter druerne bringes ind til sortering og videre vinificering. Udbyttet hos Santa Alicia overstiger for Reserva-kvaliteterne aldrig 10.000 kg/ha, hvilket tydeligt smages i koncentrationen i vinen. Her går man ikke på kompromis med kvaliteten! Efter koldgæringen og forlænget maceration er de flygtigste aromaer og farve udtrukket, hvorefter vinen tilbringer mange måneder på rustfrit stål inden den lagres i mindst 4. måneder på små fade af amerikansk og fransk Seguin Morreau- eg. Til sidst hviler vinen i endnu mindst 4. måneder på flaske inden den skønnes klar til frigivelse. Santa Alicia Merlot Reserva er fra de først høstede druer på sæsonen, hvor perfekt modnede druer leverer masser af sukker og højt alkoholindhold til vinen. Alligevel følger frugten fint med og Merlot-karakteren bevares i en ultrablød smagsstil, der oser af skovbund og moden frugt. En kasse indeholder 12 flasker - 25 cl. 13,5 % Alkohol. (Med skruelåg)
34,00 DKK
Vinen præsenterer sig med en letgylden farve, og i duften fornemmes en moden, men frisk frugt indsvøbt i en silkeblød, fyldig og karakterfuld smagsstil med noter af mandler, citrus, tropiske frugter og kærnesmør. Fadlagringen er begrænset til det punkt, hvor det gavner vinen og ikke blot lefler for den søde tand. Dette klæder vinen, da de tropiske nuancer har godt af et friskt syrepift for at holde vinen i balance. Ambefales til især kraftige fiskeretter, men er også velegnet til oste af Emmentaler-typen, stegt fjerkræ eller smagsrige salater. Bør nydes ved 10-12 grader. Santa Alicia Reserva Chardonnay Maipo Valley Chile - Chilean Winery of the Year. En kasse indeholder 12 flasker - 25 cl. 13,5 % Alkohol. (Med skruelåg)
34,00 DKK

Barone Montalto har investeret i topmoderne vinifikationsudstyr og laver superfriske hvidvine med sprød syre uden den overmodne frugt, der traditionelt har tynget øens hvidvins ry. Det er en tør, frisk og let vin med elegant frugt og en levende syre. Duft og smag bringer tankerne hen på moden pære og grønne æbler med et let-blomstret tilsnit. Dette er en vin med lige dele charme og friskhed. Montalto Pinot Grigio er sund og ren og lavet til at blive drukket ung.

39,95 DKK

Montalto har gennem fem generationer dyrket vin på den sicilianske sydvestkyst nær Marsala. Den lokale rødvinsdrue Nero d'Avola dyrkes på lavproduktive vinmarker og denne saftige og fløjlsbløde rødvin har således hentet sin krydrede og varme karakter fra denne drue. I duften er den frugtrig med toner af krydderi og i munden præsenterer den sig med god smagsfylde, noter af vanilje fra den delvise fadlagring, afsluttet med pæn mundlængde og god harmonisk eftersmag.

39,95 DKK
Lille flaske med skruelåg. En blød og behagelig Cabernet Sauvignon, fra det sydfranske varme klima. En kasse indeholder 24 flasker - 13 % Alkohol 18,7 cl.
25,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler