Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

***** Delikat frisk og lækker Moscato sødme! Damernes favorit. Vina Cecilia Moscato Rose er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Denne kvalitets Cava er et blend af de lokale Trepat og Pinot Noir, der lagres ca. 14 måneder - en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler. En flot balanceret vin, der er tør uden at støve.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)
* Måske den bedste Rose i Spanien. Druerne er plukket manuelt i det sydlige León for at beholde friskheden i druerne. Farven er dyb rød med noter af bærfarve. I næsen dominerer røde frugter som jordbær og hindbær. Smagen er frisk og sprød med en god balance mellem syrer og sødme. Vinen anbefales til diverse tapas anretninger og fisk eller blot som et glas i tide og utide.
99,95 DKK 119,00 DKK (spar 19,05 DKK)
* Fantastisk lækker, frisk og halvtør rosevin. Vinen er lidt af en perle! Den er en af de mest succesfulde rosévine vest for Ribera del Duero - fra det småt voksende område Cigales. Familien Avelino Vegas producerer denne vidunderlige kirsebær og mandel-duftende rosévin. Den har en behagelig frisk frugt smag. Kort sagt en meget aromatisk og forfriskende vin. Den perfekte vin til en lun sommerdag eller til lette sommerretter.
59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)
"Vinene" er frugtrige og fyldige med en fin, meget svag sødme. Den er eminent til dem, der foretrækker at nyde et godt glas vin uden at få alkoholen med. Rosevinen er lavet på Cabernet Sauvignon druer. Det er en dejlig og ligefrem vin med masser af frugt og bær både i duften og i smagen. Vinen anbefales som aperitif, til lys fisk, grøntsagsretter og fjerkræ.
80,00 DKK

* SPANSK NYHED. Vinen er lavet af winemaker Jose Manuel Corrales. Den har en flot meget bleg farve med laksefarvede hints, den er ren og lys. Aromaerne har en god intensitet i næsen med noter af hvide frugter og citrus. I ganen er den frisk med en god syre og meget aromatisk med et sødt og forfriskende touch. 

89,95 DKK 119,00 DKK (spar 29,05 DKK)

* Frisk og lækker Rose i Provence stil. Pink rosé fra delstaten Castilla LEON i Spanien. Den er fremstillet 100 % på Tempranillo druer. Vinen har en flot jordbær farve med intense noter af jordbær og hindbær i næsen samt en glat, fløjlsagtig smag i ganen. En forfriskende rosévin, der er meget let at drikke. 

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler