Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her på siden finder du vores sortiment af Wally and Whiz gourmetvingummi. Den danske virksomhed er om nogen kendt for deres uimodståelige smagsoplevelser og her hos Slagelse Vinkompagni er vi glade for at kunne tilbyde det bedste af det bedste.

De stilfulde indpakninger gemmer på sublime delikatesser der bare skal opleves. Kunne du for eksempel tænke dig en perfekt kombination af syrlighed og sødme, kan vi anbefale deres berømte grape og ingefær vingummi. Denne godbid er en ideel afslutning på et lækkert måltid og fungerer perfekt som en gave til en dygtig medarbejder eller vært. Gå ikke glip af vores udvalg fra det kendte mærke - se nærmere på hvad vi kan tilbyde her og forkæl dig selv og dine nærmeste.

Hos Slagelse Vinkompagni er vi altid glade for at assistere med at finde det produkt der bedst matcher din smag. Har du spørgsmål angående sortimentet eller i forhold til særlige produkter, er vi altid glade for at høre fra dig.

Sorter resultater:

Wally and Whiz Nordic Gourmet Winegums * dansk kvalitets vingummi, HUSK VÆLG SMAGSVARIANT, 150 gr. i dåse. Super populære gourmetvingummi med et meget delikat samspil af smag og naturvingummi.

Vi fører følgende varianter:

* Lime med sur citron
* Lakrids med havtorn
* Solbær med saltlakrids
* Mango med passionsfrugt
* Fersken med Bergamotte
* Lakrids med kaffe
* Solbær med jordbær
* Lakrids med saltlakrids
* Hyldeblomst med lime&mint
* Lime med tranebær

Prøv selv!
Wally and Whiz er pakket i en lækker firkantet dåse.

En dåse indeholder - 150 gram.

 

Ingredienser og Næringsindhold: Vi henviser til deres hjemmeside: wallyandwhiz.dk

59,00DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler