Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her på siden finder du vores sortiment af Wally and Whiz gourmetvingummi. Den danske virksomhed er om nogen kendt for deres uimodståelige smagsoplevelser og her hos Slagelse Vinkompagni er vi glade for at kunne tilbyde det bedste af det bedste.

De stilfulde indpakninger gemmer på sublime delikatesser der bare skal opleves. Kunne du for eksempel tænke dig en perfekt kombination af syrlighed og sødme, kan vi anbefale deres berømte grape og ingefær vingummi. Denne godbid er en ideel afslutning på et lækkert måltid og fungerer perfekt som en gave til en dygtig medarbejder eller vært. Gå ikke glip af vores udvalg fra det kendte mærke - se nærmere på hvad vi kan tilbyde her og forkæl dig selv og dine nærmeste.

Hos Slagelse Vinkompagni er vi altid glade for at assistere med at finde det produkt der bedst matcher din smag. Har du spørgsmål angående sortimentet eller i forhold til særlige produkter, er vi altid glade for at høre fra dig.

Sorter resultater:

Wally and Whiz Nordic Gourmet Winegums Grape med Ingefær 150 gr. i dåse

Super populære gourmetvingummi med et meget delikat samspil af smag og naturvingummi.

Denne vingummi har et varmt, krydret bid, der samler og balancerer de søde, syrlige og bitre smagsnuancer.
Ved at ekstrahere den æteriske olie fra grapefrugtens skal får man en koncentreret grapeolie, der er rig på syre og sødme samt den diskrete bitterhed, der er karakteristisk for frugten. Der anvendes frisk, ung ingefærknold, der tørres og blendes. Ved tørring omdannes ingefærens gingeroler til shagoaoler, hvilket intensiverer den skarpe, krydrede smag.

Prøv selv!
Er pakket i en lækker firkantet dåse.

En dåse indeholder - 150 gram.

55,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler