Populær
-14%

OUR / LONDON VODKA 35 cl. - 37,5% alkohol

189,00DKK 219,00DKK (spar 30,00DKK)
Model/varenr.: 999 1166

OUR / LONDON VODKA 35 cl. - 37,5% alkohol 

"OUR / VODKA Different cities, Different vodkas, Same family”. OUR / VODKA er et internationalt brand, der produceres af lokale partnere verden over og følger den samme model. Det er en anderledes vodka og her i forretningen sælger vi Our Amsterdam, Berlin og London.

OUR / LONDON åbnede i slutningen af 2015 som det femte destilleri i OUR / VODKA familien. OUR / LONDON er lavet af engelsk hvede. Den er rig på smag, sød og blød – vel afbalanceret med blomstrende pære noter og en vedvarende frugtagtig aroma. Anbefales straight, med is i, med de lækre lemonader fra LEMONAID+ eller med din favorit tilsætning.

OUR / VODKA bygger mikro-destillerier og bruger så mange lokale ingredienser som muligt og fremstiller fremragende Vodka. Det er et samarbejde mellem Our / vodka og lokale partnere verden over, der gerne vil støtte og skabe noget lokalt. Hver partner tilføjer deres præg og identitet til brandet med udgangspunkt i deres by. Formålet er at skabe en vodka af høj kvalitet og samtidig skabe værdi for lokalsamfundet.

En flaske indeholder 35 cl. 37,5 % Alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk