OUR / AMSTERDAM VODKA 35 cl. - 37,5% alkohol

189,00 DKK 219,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Model/varenr.: 999 1167

OUR / AMSTERDAM VODKA 35 cl. - 37,5% alkohol 

 

"OUR / VODKA Different cities, Different vodkas, Same family”. OUR / VODKA er et internationalt brand, der produceres af lokale partnere verden over og følger den samme model. Det er en anderledes vodka og her i forretningen fører vi sampack med henholdsvis OUR / Amsterdam, Berlin og London.

OUR / AMSTERDAM åbnede i 2015 som det fjerde destilleri i OUR / VODKA familien. OUR / AMSTERDAM er lavet af fransk hvede. Den er blomsteragtig - med et strejf af vanilje og citrus, dets mundfylde er silkeblød med en sød note. Anbefales straight, med is i, med de lækre lemonader fra LEMONAID+ eller med din favorit tilsætning.

OUR / VODKA bygger mikro-destillerier og bruger så mange lokale ingredienser som muligt og fremstiller fremragende Vodka. Det er et samarbejde mellem Our / vodka og lokale partnere verden over, der gerne vil støtte og skabe noget lokalt. Hver partner tilføjer deres præg og identitet til brandet med udgangspunkt i deres by. Formålet er at skabe en vodka af høj kvalitet og samtidig skabe værdi for lokalsamfundet.

En flaske indeholder 35 cl. 37,5 % Alkohol.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk