AMARONE FERRAGU DOC 2010

795,00 DKK 845,00 DKK (spar 50,00 DKK)
TOP AMARONE VIN - 17 % Alkohol - Når kun det bedste er godt nok. Er koncentreret, tyk og med stor fedme, et overflødigshorn af hele paletten i både næse og mund. Det hele virker som om, det ingen ende vil tage. Fokussen bliver helt fjernet på alt andet end vinen. Ren meditation. Vinen er lavet på Corvina/Corvinone, Rondinella og Oseleta. Amaronen modner 3 år på nye barrique og yderligere 1 år i flaske.
Model/varenr.: 120 1404

AMARONE FERRAGU DOC 2010

TOP AMARONE på hele 17 % Alkohol - Når kun det bedste er godt nok.

Er koncentreret, tyk og med stor fedme, et overflødigshorn af hele paletten i både næse og mund. Det hele virker som om, det ingen ende vil tage. Fokussen bliver helt fjernet på alt andet end vinen. Ren meditation.

Tørstof pr. liter ligger ekstremt højt på 48 gram/liter. Vinen er lavet på Corvina/Corvinone, Rondinella og Oseleta. Amaronen modner 3 år på nye barrique og yderligere 1 år i flaske.

I det nordlige Cellore Illasi ligger vinhuset Ferragu. Carlo Ferragu er en mand, der ikke går på kompromisser. Han har bestemt, at hans vine skal være det bedste af det bedste fra dag 1. Ligesom sin berømte nabo, fremstiller Carlo Ferragu 4 vine. Det er en lille producent, der kun fremstiller 3000 flasker amarone og 15.000 Valpolicella Superiore.

Ferragu Carlo - Illasi - Veneto En kasse indeholder 1 flaske - 75 cl. 17 % Alkohol.

I det nordlige Cellore Illasi ligger vinhuset Ferragu. Carlo Ferragu er en mand, der ikke går på kompromisser. Han har bestemt, at hans vine skal være det bedste af det bedste fra dag 1.  Ligesom sin berømte nabo, fremstiller Carlo Ferragu 4 vine. Det er en lille producent, der kun fremstiller 3000 flasker amarone og 15.000 Valpolicella Superiore.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk