Brunelli Carianum Garganega IGT Veneto 2011

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Vinen har en flot dyb, strågul farve og byder på en krydret duft med et strejf af abrikos, friske og søde krydderurter som salvie med et modspil af blomsterduft som akacie og jasmin. Det er også muligt at skelne hvide druer, vildæbler og vanilje. Smagen er blød, frisk og behaglig skarp med en meget lang eftersmag. Dette er en meget velstruktureret hvidvin, der viser sit bedste efter et eller to års modning på flaske. V

Model/varenr.: 120 1201

Brunelli Carianum Garganega IGT Veneto 2011

Vinen har en flot dyb, strågul farve og byder på en krydret duft med et strejf af abrikos, friske og søde krydderurter som salvie med et modspil af blomsterduft som akacie og jasmin. Det er også muligt at skelne hvide druer, vildæbler og vanilje. Smagen er blød, frisk og behaglig skarp med en meget lang eftersmag. Dette er en meget velstruktureret hvidvin, der viser sit bedste efter et eller to års modning på flaske. Vinen anbefales at servere ved en temperatur på ca. 13 grader og er en ideel partner til fiskeretter med rig smag, såsom hummer og frisk eller røget laks samt lyst kød.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.


En fantastisk frisk vin fra det nordlige Italien lavet på 100 % Garganega druer fra vinstokke der i gennemsnit er 25 år gamle. Druerne til Brunelli Carianum vinen plukkes manuelt i de første dage i Oktober måned, når denne druesort er lidt overmoden, for at yde den bedste duft og smag. Efter en kortvarig kontakt med drueskindene, lagres mosten i fade på 225 liter, hvor vinen fermenterer på sine egne gæringer i ca. 5 måneder, med ugentlig omrøring af bundfald i fadene.

Denne historisk inspirerede og karakteristiske vin har fået sit navn fra den romerske familie fra Cariae og skal minde os om de traditionelle manuelle færdigheder, der kræves for at skabe en helt exceptionel vin. Den dygtige, slidsomme mand, bidrager sammen med solskin, vind og valget af de fineste druer til at gøre en vin med en ligefrem, fyldig og fyldig i munden smag.  

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk