Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Hvidvinen er produceret på 100 % Garganega druer, der er dyrket på Sartoris egne marker i Veneto området. Druerne er håndplukket og omhyggeligt udvalgt. De ligger så til tørre i 40 dage - samme metode som man anvender til Amarone vinene og netop derfor kaldes Marani "Den hvide Amarone". Vinen er elegant med en intens gul/gylden farve, delikat bouquet af modne frugter og honning, tør, blød og frisk smag samt en lang og behagelig eftersmag.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Druerne til denne Latium kommer fra husets egen vinmark Compo le calle i Illasi. Druerne håndplukkes nænsomt i midten af oktober måned. Mosten gæres i ståltank i 20-25 dage. Vinen stabiliseres og lagres nu, inden den tappes på flaske, hvor den lagres endnu nogle måneder. Vinen behøver ikke dekantering, men man vil dog opleve af den udvikler sig i glasset. Passer perfekt til fyldige retter med fisk (eksempelvis laks) og lyst kød samt ikke alt for stærke oste.

129,00 DKK 139,00 DKK (spar 10,00 DKK)

*** Denne Pinot Grigio er nok en af de bedste vi har smagt! Vinen har en lysegul farve med en kompleks duft af gode, modne frugter med et lille strejf af eg og lidt syre. Smagen er fed, frisk og velafbalanceret, harmonisk og meget elegant. 

89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler