Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

*** Denne Pinot Grigio er nok en af de bedste vi har smagt! Vinen har en lysegul farve med en kompleks duft af gode, modne frugter med et lille strejf af eg og lidt syre. Smagen er fed, frisk og velafbalanceret, harmonisk og meget elegant. 

89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

* En fantastisk frisk - men tør IGT hvidvin, fremstillet på 100 % Garganega druer. Druerne til denne vin plukkes manuelt, stilkene fjernes, og presningen sker få timer efter macerationen, for bedst at fremhæve de aromatiske egenskaber. Farven er skinnende strågul, duften minder om modne pærer og blommer, hvidtjørn, akacie og stærke mineralske strejf. Smagen er harmonisk, frisk og behageligt skarp.

79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Hvidvinen er produceret på 100 % Garganega druer, der er dyrket på Sartoris egne marker i Veneto området. Druerne er håndplukket og omhyggeligt udvalgt. De ligger så til tørre i 40 dage - samme metode som man anvender til Amarone vinene og netop derfor kaldes Marani "Den hvide Amarone". Vinen er elegant med en intens gul/gylden farve, delikat bouquet af modne frugter og honning, tør, blød og frisk smag samt en lang og behagelig eftersmag.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Vinen har en flot dyb, strågul farve og byder på en krydret duft med et strejf af abrikos, friske og søde krydderurter som salvie med et modspil af blomsterduft som akacie og jasmin. Det er også muligt at skelne hvide druer, vildæbler og vanilje. Smagen er blød, frisk og behaglig skarp med en meget lang eftersmag. Dette er en meget velstruktureret hvidvin, der viser sit bedste efter et eller to års modning på flaske. V

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Druerne til denne Latium kommer fra husets egen vinmark Compo le calle i Illasi. Druerne håndplukkes nænsomt i midten af oktober måned. Mosten gæres i ståltank i 20-25 dage. Vinen stabiliseres og lagres nu, inden den tappes på flaske, hvor den lagres endnu nogle måneder. Vinen behøver ikke dekantering, men man vil dog opleve af den udvikler sig i glasset. Passer perfekt til fyldige retter med fisk (eksempelvis laks) og lyst kød samt ikke alt for stærke oste.

129,00 DKK 139,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler