ROSSO VERONESE VILLA TESSA - Cantina di Negrar IGT 2012

69,00 DKK 109,00 DKK (spar 40,00 DKK)
* Vanvittig pris for så godt et glas vin! Druerne er Corvina, Rondinella, Corvinone og en lille del Cabernet Sauvignon. Bouqueten er intens med modne bær, diskrete krydderier og et strejf af blid eg. Smagen er rund med kraft og fylde med noter af kirsebær og en let sødme, der stammer fra anvendelsen af tørrede druer, der tilfører vinen ekstra koncentration, krop og fyldighed – i en harmonisk helhed. Den bliver længe i munden og krydres delikat i eftersmagen.
Model/varenr.: 120 1192

ROSSO VERONESE VILLA TESSA - Cantina Valpolicella Negrar IGT 2012

* Vanvittig pris for så godt et glas vin!

Druerne er blandt de samme, der anvendes til fremstilling af områdets finere DOC-vine, blandt andre Valpolicella Ripasso og ikke mindst Amarone della Valpolicella, nemlig Corvina, Rondinella, Corvinone og også en lille del Cabernet Sauvignon. Druerne er delvist modnet på store Slavenske fade, og en lille del har ligget på små fade i en kortere periode.

Farven er dybrød og duften præget af frisk frugt. Bouqueten er intens med modne bær, diskrete krydderier og et strejf af blid eg. Smagen er rund og har både kraft og fylde med noter af kirsebær og en let sødme, der stammer fra anvendelsen af tørrede druer, som tilfører vinen ekstra koncentration, krop og fyldighed – alt sammen i en harmonisk helhed. Den bliver længe i munden og krydres delikat i eftersmagen. Hvor Ripasso-vinene henter deres kraft og sødme fra Amarone-vinene, henter Villa Tessa Rosso Veronese sin inspiration i ”Appassimento-teknikken” og kan med sin krydrede og mellemkraftige smagsstil komplimentere det klassiske norditalienske køkkens mange retter. Nyd denne vin til grillet oksebøf, mørbrad, vildt, and, sammenkogte retter med urter, og krydderier samt pastaretter med svampe og skinke, smagfulde pizzaer eller bare til ren nydelse.

***** Italiens vinbibel Gambero Rosso (2010) skriver om vinhuset Cantina di Negrar: "Et vendepunkt i kvaliteten skete for mange år siden, og dette vinhus er i dag en af de førende producenter i Valpolicella.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5 % Alkohol.


Vinen kommer fra Veneto distriktet i det nordlige Italien, hvor druerne vokser på pergolaer omkring byen Negrars stejle, til tider terrasserede bakker. Negrar, som ligger centralt placeret i en de smukke dale, befinder sig på den østlige side af Garda-søen nord for Verona og beskyttes mod nord af Lessinibjergene. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk