Ripasso Le Roselle - Cantina di Negrar Valpolicella Classico Superiore 2014

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)
* DANMARKS BEDSTE RIPASSO CLASSICO SUPERIORE! Druerne er de klassiske Corvina Veronese og Rondinella. Et relativt højt aldersgennemsnit (20-25 år) bidrager med en større koncentration og lavere udbytte per hektar. Vinen er modnet på fade i knap 4 mdr. og derefter flaskelagret i 6 mdr. Resultatet er en smagfuld og kraftig rødvin med en tiltalende duft af bær, frugt og krydrede aromaer, mens den i munden er kraftig, vinøs med fløjlsbløde tanniner og en fyldig og langvarig smag.
Model/varenr.: 120 1224

Ripasso - Cantina di Negrar Valpolicella Classico Superiore 2014

* DANMARKS BEDSTE RIPASSO CLASSICO SUPERIORE!

Fremstillet i hjertet af Classico-zonen fra vinmarker på de stejle bakker omkring byen Negrar, hvor markerne er beliggende i ca. 300 m højde og i sydvestlige retning. Druerne er de klassiske, nemlig Corvina Veronese og Rondinella. Et relativt høj aldersgennemsnit ( 20-25 år ) bidrager med større koncentration og lavere udbytte per hektar ( ca. 70 hektolitrer / ha ). Høsten blev foretaget manuelt i midten af oktober 2010 med traditionel gæring og sidenhen lagret på stål til midten af februar 2011, hvor vinen gennemgik en anden gæring på skallerne fra Amarone-produktion ( Ripasso) i endnu knap 3 uger for derved at ekstrahere mere farve, sødme og aroma. Herefter blev vinen modnet på fade i knap 4 mdr. og derefter flaskelagret i mindst 6 mdr. inden den blev frigivet til salg fra Cantina di Negrar, som hører til blandt de seriøse og bedst ratede producenter i Amarone-zonen.

Resultatet er en ekstraktrig og kraftig rødvin med et godt udviklingspotentiale ( 8-10 år ) med en kraftig violet farve, en tiltalende duft af bær, frugt og krydrede aromaer, mens den i munden er kraftig, vinøs med fløjlsbløde tanniner og fyldig mundlængde.

Denne Ripasso er en fremragende vin der passer rigtig godt til eksempelvis lammekølle/oksekød på grill - men den har sin unge alder til trods en blødhed der gør at den sagtens kan nydes uden "at der absolut skal mad til".

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14 % Alkohol

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk