Ripasso Della Valpolicella DOC Montigoli Superiore 2013

79,00 DKK 89,95 DKK (spar 10,95 DKK)
* En rigtig smagfuld Ripasso Superiore - fra en af de bedste vinhuse i Verona. Det er en fyldig og saftspændt vin, der straks præsenterer sig i glasset med en mørk, granatrød farve, en duft af moden frugt og krydderier og masser af "varme". I munden udfolder den en fyldig og koncentreret smag med en snert af sødme samt en anelse bitre toner, der harmonisk afbalancerer helhedsindtrykket. En letdrikkelig vin, der kombinerer kraft og fylde med blød og saftig statur.
Model/varenr.: 120 1207

Ripasso Della Valpolicella DOC Montigoli 2013

* En rigtig smagfuld Ripasso Superiore - fra en af de bedste vinhuse i Verona.

Denne Ripasso er en fyldig og saftspændt vin, der straks præsenterer sig i glasset med en mørk, granatrød farve, en duft af moden frugt og krydderier og masser af "varme". I munden udfolder den en fyldig og koncentreret smag med en snert af sødme samt en anelse bitre toner, der på harmonisk vis afbalancerer helhedsindtrykket. En meget letdrikkelig vin, der kombinerer kraft og fylde med en blød og saftig statur.

Vinen er en fin ledsager til rødt kød, vildt og de mørke kødretter, men den kan også nydes alene grundet vinens lettilgængelige struktur.
Vi anbefaler at servere vinen ved 16-18 grader samt at ilte den mindst en time inden servering.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.
 

Denne valpoliciella kommer fra fem kommuner i Valpolicella-regionen, nordvest for den norditalienske by Verona, hvor vinmarkerne ligger i dalen omkring byen Negrar, godt beskyttet mod nord af Lessini-bjergene og mod vest af Gardasøen.

De anvendte druer er hovedsageligt Corvina Veronese, der suppleres med Rodinella og Corvinone, som alle dyrkes i pergolaer hos de ca. 450 tilknyttede drueavlere omkring Negrar. Trods sin størrelse høster dette mønsterkooperativ stabilt flotte anmeldelser i de betydende italienske vinguider.

Druerne høstes tidligt på efteråret og efter endt gæring tilsættes vinen i februar året efter most fra de tørrede druer anvendt ved fremstillingen af Amarone vinene. Vinen lagres herefter ca. ½ år på store egefade, hvorefter vinene sammenstikkes og tappes på flaske, hvor den hviler indtil frigivelsen. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk