CYCLES GLADIATOR CHARDONNAY

99,00DKK 119,00DKK (spar 20,00DKK)
Model/varenr.: 160 1065

CYCLES GLADIATOR CHARDONNAY 2018  En Californisk Chardonnay spænder meget fra de voldsomt fyldige og bredskuldrede typer, til vine der kommer særdeles tæt på Chablis. Cycles Gladiator ligger et sted midt i mellem, hvor afstemt fylde parret, med god friskhed giver en lækker behagelig smagsoplevelse.

***** BEST BUY - 90 POINTS Wine Enthusiast - Citat: A very rich wine !!

Dette er ikke en cremet power vin, men en vin i mere kølig stil, hvor fokus er på friskhed i frugten.. men dog stadig med en blid og afrundet finish. Druerne kommer hovedsageligt fra Monterey, hvor havets svalende briser er med til at give vinene en god naturlig syreindhold i druerne.

Stilen er uhøjtidelig, som Californierne selv er det, men tag ikke fejl af denne vin! vinen er lavet efter alle kunstens regler på et topmoderne vineri, hvor ny teknologi går hånd i hånd med statens rige vin traditioner.

Cycles Gladiator Chardonnay er gæret køligt på rustfrit stål, hvorefter vinen er lagret på rustfrit stål, samt egefade af varierende alder. De nye fade afgiver mest aroma, mens ældre fade er mere neutrale, men giver vinen en gunstig, kontrolleret mikrooxidation. Vinfikationen har bevaret frugtaromaerne og tilføjet vinen et cremet touch.

Duft og smag har elementer af lidt fersken, melon og citrus og med undertoner af ananas og cremet egefad. Eftersmagen har pæn længde og god friskhed.

Nyd denne hvidvin til en cremet pastaret, til fed fisk, stegt eller ovnbagt fisk, eller en let kyllingeret.

Server vinen ved 8 – 10 grader

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  14 % Alkohol

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk