Volante Pinot Noir Sonoma County 2016 (McCoy Vineyards)

269,00DKK 295,00DKK (spar 26,00DKK)
Model/varenr.: 160 1061

Volante Pinot Noir Sonoma County 2016 (McCoy Vineyards)

 SUPER FLOT PINOT NOIR.

Denne vin er en rig, fyldig Pinot Noir der viser klassiske Pinot noter af kirsebær, grønne urter, frugt og kridt. Når vinen åbner sig, fornemmes aroma af muskatnød og lakridsrod, god syre og milde tanniner som gør, at vinen hænger på glasset.

I smagen får man en behagelig syre med eftersmag af mineralitet, frugt og kridt.

Indtrykket er en meget lækker og behagelig vin, der kan drikkes til mager fisk, kalvekød, fasan, vagtel, coq au vin og svamperetter.

Sørg for at vinen trækkes op og får noget luft, og gerne 2 timer før, så den får lov til at udfolde sig.

Denne harmoniske rødvin er særdeles velegnet til grillet kød, bøffer, kraftige kødretter samt kraftigere oste.

Det er en vin, der er drikkemoden nu og de næste par år.

Medaljeregn til tidligere årgang!
 GULDMEDALJE ved California State Fair 2017

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.
 

V O L A N T E W I N E Y A R D S

Ved California State Fair Wine Competition 2006 vandt Volante Zinfandel 2004 fra Volante Vineyards The California State følgende udmærkelser: Dobbelt guldmedalje, 98 point ud af 100 mulige og bedste vin I sin klasse. Disse flotte resultater er blot en lille del af alle de roser der er væltede ned over Volante Vineyards de senere år. Ud over deres fremragende Zinfandel vine, laver de også vine på blandt andet Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah og Cabernet Franc. Alle vinene er ? uden undtagelse ? små mirakler der er passet og plejet fra start til slut. De er en dejlig oplevelse, også for pengepungen og den høje kvalitet taget i betragtning.

I 1986 flyttede Volante Vineyards til det nye sted i Sonoma, og arbejdet med den nye Vingård begyndte. Landskabet er meget skrånende og bjergagtigt, stejlt og stenet med forskydningen på 1300 til 1800 meter. Bevoksningen er moderat med eg som den dominerende træsort. Udsigten er fantastisk uanset om man vender sig mod St. Helena i Napa County, Santa Rosa eller San Francisco Bay. En let skrånende eng på 6.hektar blev nøje udvalgt og i 1987 blev de første vinstokke planter, alle af sorten Cabernet Sauvignon. Siden er de øvrige druesorter kommet til på andre udvalgte jorde, og Volante Vineyards har i dag mere end 45.hektar med udvalgte druesorter.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk