Volante Cabernet Sauvignon - Carter Vineyards Napa Valley 2003

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)
TOP KVALITET! Denne Cabernet Sauvignon er som et smukt lille mesterværk, utrolig varm, fyldig og frugtrig. Vinen er fyldig med en fin struktur, indeholdende krydrede aromaer som sorte kirsebær, blåbær, eg og sorte oliven. Smagen er en moden mangfoldighed af velsmagende frugter, en vidunderlig tilpasset syre, samt en lang, frugtrig eftersmag med en elegant finish.
Model/varenr.: 160 1061

Volante Cabernet Sauvignon - Carter Vineyards Napa Valley 2003

 

TOP KVALITET !
Denne Cabernet Sauvignon er som et smukt lille mesterværk, utrolig varm, fyldig og frugtrig.
Vinen er mørk og fyldig med en fin struktur, indeholdende krydrede aromaer som sorte kirsebær, blåbær, eg og sorte oliven. Smagen er en moden mangfoldighed af velsmagende frugter - sammenholdt af en vidunderlig tilpasset syre (tanin). Eftersmagen er lang og frugtrig, svulmende med masser af mørke frugter i en finish der kun kan betegnes som elegant.

Test:

GULDMEDALJE v/ California State Fair 2009

Sølvmedalje v/ Orange County Fair 2009

Sølvmedalje v/ Norty of the Gate 2009


En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 13,9 % Alkohol.

V O L A N T E    W I N E Y A R D S

Ved California State Fair Wine Competition 2006 vandt Volante Zinfandel 2004 fra Volante Vineyards The California State følgende udmærkelser: Dobbelt guldmedalje, 98 point ud af 100 mulige og bedste vin I sin klasse. Disse flotte resultater er blot en lille del af alle de roser der er væltede ned over Volante Vineyards de senere år. Ud over deres fremragende Zinfandel vine, laver de også vine på blandt andet Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah og Cabernet Franc. Alle vinene er ? uden undtagelse ? små mirakler der er passet og plejet fra start til slut. De er en dejlig oplevelse, også for pengepungen ? den høje kvalitet taget i betragtning.

I 1986 flyttede Volante Vineyards til det nye sted i Sonoma, og arbejdet med den nye Vingård begyndte. Landskabet er meget skrånende og bjergagtigt, stejlt og stenet med forskydningen på 1300 til 1800 meter. Bevoksningen er moderat med eg som den dominerende træsort. Udsigten er fantastisk uanset om man vender sig mod St. Helena i Napa County, Santa Rosa eller San Francisco Bay. En let skrånende eng på 6.hektar blev nøje udvalgt og i 1987 blev de første vinstokke planter, alle af sorten Cabernet Sauvignon. Siden er de øvrige druesorter kommet til på andre udvalgte jorde, og Volante Vineyards har i dag mere end 45.hektar med udvalgte druesorter.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk