Francis Ford Coppola Winery - Pinot Noir Director's Cut

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Pinot Noir Director's Cut 2017 * Mr. Coppola og winemarker Corey Beck elsker at arbejde med druerne til denne vin - ærligt, så får denne vin nok lidt mere opmærksomhed end andre vine.

Druerne vælges helt specifikt udfra terroir og klima. 

Denne vin er lavet på 100 % Pinot Noir fra Russian River Valley, der er beliggende i den sydlige del af Sonoma County. Druerne kommer fra en enkelt mark i Russian River, der ligger ud til kysten. Mikroklimaet her er optimalt for Pinot Noir druerne, for her bliver de kølet ned af nattens tåge og står i meget jernholdigt jord. Dette er perfekt for netop Pinot Noir druer, der har behov for en langsom og lang modning, hvilket de får under disse betingelser. Vinen får derved kompleksitet og koncentration.

Farven er klassisk rød med nærmest gennemsigtige kanter. Duften er frisk med noter af jordbær og hindbær, lidt mynte samt et krydret præg. Smagen er fyldig og intens med røde frugtnoter og en masse krydderier, samt vanilje, peber og lakrids fra fadets dominans. 

Vinen er en perfekt ledsager til eksempelvis kalv, grill, lam eller ostebordet, og gerne ved en temperatur på ca. 14 grader. 

En kasse indeholder 6 flasker - 14,5 % Alkohol.

I 1975 vælger filmhistoriens største instruktør, Francis Ford Coppola, at købe sit første stykke jord i Napa Valley, det som senere skulle blive til Inglenook Estate. Arbejdet med denne mark skabte den store interesse indenfor vin.

Francis Ford Coppola og winemaker Corey Beck sørger for konstant kvalitet i hver flaske, samt innovation. Mr. Coppola er traditionel og mener, at vinen hører hjemme på middagsbordet i godt selskab med familie og venner. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk