Reis & Luff Blauer Spätburgunder Pinot Noir 2012

59,95 DKK 75,00 DKK (spar 15,05 DKK)
5 x ***** i VINAVISEN. Citat: Blød, lækker og elegant rødvin til en uhørt rimelig pris. En lækker og virkelig kvalitetspræget Blauer Spätburgunder Trocken med dyb mørkerød farve og nuancer af granatæble. En moden smag med toner af bær og krydderier. Blød og saftig, men stadig med karakter som en Pinot Noir bør være.

Reis & Luff Blauer Spätburgunder Pinot Noir 2012

5 x ***** i VINAVISEN. Citat: Blød, lækker og elegant rødvin til en uhørt rimelig pris.
En lækker og virkelig kvalitetspræget Blauer Spätburgunder Trocken, med dyb mørkerød farve og nuancer af granatæble. En moden smag med toner af bær og krydderier. Blød og saftig, men stadig med karakter som en Pinot Noir bør være..

Fra de to ældgamle familiedynastier Reis & Luff i Mosel og Rheinhessen nærmere betegnet hyggelige Aspisheim, stammer den lækre og virkelige kvalitetsprægede tyske Reis Blauer Spätburgunder Trocken.

Vinfamilierne var oprindeligt forankret ved Mosel-flodens bredder, men i 1987 flyttede Sigrun og Wolfgang til Aspisheim i Rheinhessen og grundlagde det vinhus som i dag leverer en række fremragende hvide, men også røde vin fra deres 20 hektar store vingård. Vinproduktionen er miljømæssigt meget bæredygtig og Weingut Reis frembringer virkelig kvalitetsvine uanset om man blot skal nyde et glas i godt selskab eller som ledsager til forskellige lækre kulinariske retter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk