LE PUPILLE Pelofino Toscana Rosso IGT 2015

89,95 DKK 129,95 DKK (spar 40,00 DKK)

***** Toscana blend, der får munden til at løbe i vand. * Anbefalet af BT (2013) 2015 er bedre årgang! Pelofino åbner sig meget hurtigt i glasset med masser af frisk frugt, mokka, milde krydderier, roser og en anelse chokolade og efter lidt tid også kirsebærfrugt, der bare vokser. Overalt i munden fornemmer du masser af røde bær, friske urter og masser af varme. Frugten er overraskende lækker og charmerende med masser af modenhed og struktur.

Model/varenr.: 120 5001

LE PUPILLE Pelofino Toscana Rosso IGT 2015

***** Toscana blend, der får munden til at løbe i vand. * Anbefalet af BT (2013) 2015 er bedre årgang! 5x***** i VINAVISEN

Pelofino åbner sig meget hurtigt i glasset med masser af frisk frugt, mokka, milde krydderier, roser og en anelse chokolade. Efter lidt tid i glasset fanger dine sanser den flotte rene kirsebærfrugt, der bare vokser sig større. Overalt i munden fornemmer du masser af røde bær, friske urter og masser af varme. Frugten er overraskende lækker og charmerende med masser af modenhed og struktur. Krydderierne er milde og elegante, og vinen er en ren nydelse bare af drikke mundfuld efter mundfuld.

Denne fantastiske sammensætning af Sangiovese, Cabernet Sauvignon og Syrah, giver en fyldig krop med lidt krydderi, der matcher lettere retter så som pizza, pasta, lasagne, tapas, grillet kylling samt lette oste.

5 X ***** Stjerner i VinAvisen - Citat: Vellavet rødvin i fin balance mellem frugt, krydring, sødme og syre. I smagen noter af kirsebær, blommer og mirabeller. En meget anvendelig rødvin, som mange vil kunne lide.

Vinen anbefales at servere ved en temperatur på 15-16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 14 % Alkohol.
 

Fattoria Le Pupille står bag en stribe af de bedste vine i Morellino di Scansano, Maremma og Toscana generelt, ja faktisk nogle af Italiens bedste vine. Kvinden bag firmaet, Elisabetta Geppetti - som råder over 480 hektar vinmarker i Toscana, er kvinden som sammen med Erik Banti startede hele vinproduktionen af Morellino di Scansano i Maremma i det sydlige Toscana, helt ude ved kysten. Klimaet her ved den Toscanske kyst, giver en perfekt modning af især Sangiovese druen, som bliver mere intens og kraftfuld i sin koncentration grundet mere solskin om dagen, samt kølige nætter.

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk