5 Cent Ginger Beer - 20 cl.

20,00 DKK 25,00 DKK (spar 5,00 DKK)

5 Cent Ginger Beer - 20 cl.

Copenhagen Sodas opstod tilbage i 2014, hvor Peter Altenburg, en af stifterne, blev stillet overfor den udfordring af lave et dansk tonicvand i forbindelse med den New York baserede NORTH Food Festival. I samarbejde med Henrik Hammer, gin-entusiast og grundlægger af Geranium Gin, satte han sig for at udvikle en Tonic, der ville passer perfekt sammen med den danske Geranium Gin. 

Resultatet er en let forfriskende alkoholfri ginger beer, der kan nydes sammen med alle varianter af spiritus. Ingefær har gennem en halvt årti været det foretrukne krydderi i forbindelse med fremstilling af moderne cocktails, hvor den drillende og nærmest pirrende peber-effekt fra ingefær, åbner en ny dimension, når det kommer til at nyde cocktails.

De har udviklet denne kvalitets sodavands variant med det primære formål at anvende den sammen med spiritus. Navnet 5 Cent (5C) refererer tilbage til datidens USA, hvor sodavanden oprindeligt fandt sin popularitet og såkaldte "Soda Jerks" solgte karboniseret vand til en pris af 2 cent. Dengang hed en danskvand på det amerikanske marked "two-cents plain", mens en sodavand tilsat sirup for at få frugtrige smagsvarianter solgtes til en "nickel".

5 Cent sodavands linien har det formål at øge fokus på kvalitetsfremstillede produkter, hvor de enkelte varianter er baseret på nøje udvalgte råprodukter. Ved servering med alkohol og rigeligt is, er det væsentligt at alle varianter indeholder et højt kulsyretryk. Kulsyren er samtidig med til at fremhæve en naturlig syrebalance i deres sodavand. 

En kasse indeholder 24 flasker - 20 cl.
Pris er incl. pant.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk