ROSE SMAGEKASSE SOMMER - Viejo Feo / Beratxa / Morande - pris for 6 flasker

299,00 DKK 558,50 DKK (spar 259,50 DKK)

ROSE SMAGEKASSE SOMMER - Viejo Feo / Beratxa / Morande - pris for 6 flasker

 

***SPAR 297,- kr. i forhold til vejledende pris på sommerens rose smagekasse. Vi har sammensat en særlig smagekasse med seks flasker populære rosévine - indeholdende 2 x 3 forskellige gode rosévine. Prøvekassen er fyldt med tre af vores meget populære lækkerier, der giver dig mulighed for at finde dine personlige rosé-favoritter til sommerens hyggestunder.

Rosé prøvekassen indeholder to flasker af følgende vine:

  • 2 flasker x Viejo Feo Pinot Noir Rose fra Maule Valley i Chile. En unik rosé fremstillet på Pinot Noir druen, der beriger med en attraktiv og spændende halvtør vin med masser af friske toner af roser og hindbær, hvilket gør denne Viejo Feo rose til en rigtig skønhed. Den er let at drikke alene eller sammen med laks, sushi, kylling, krydret mad, salater, spansk tapas, buffet eller blot til ren nydelse.
    Klik her for at læse mere:

  • 2 flasker x TORRE BERATXA Garnacha Rosé fra Navarra i Spanien. En lækker frisk, frugtrig rosé til de lune sommeraftener. Den er fremstillet på 100 % Garnacha druer. En velafbalanceret vin med en elegant og frisk syre med en gourmetagtig finish. Torre Beratxa anbefales som et glas i utide / aperitif eller til pasta, pizza, risretter og krydrede retter.
    Klik her for at læse mere:

  • 2 flasker Morandé Pionero Reserva Rosé Pinot Noir fra Casablanca Valley i Chile. En VERDENSKLASSES lækker Pinot Noir Rosé fra vores populære vinhus Morandé! Vinen er frisk med en god fylde, duft af jordbær, hindbær, lidt noter af røde roser samt en perfekt afbalanceret sødme og tørhed i eftersmagen. En fabelagtig Rosé som egner sig perfekt til sommerens grillmad, paella, kylling, kalvekød, friske grøntsager, som aperitif/velkomst eller blot et glas i utide i solen på terrassen.
    Klik her for at læse mere:

En smagekasse indeholder 6 flasker og prisen er samlet for alle 6 flasker.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk