Chateau Dona Baissas, Côtes du Roussillon Villages - Per Dona

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Chateau Dona Baissas, Côtes du Roussillon Villages 2015 - Per Dona.. Vinen har en flot stærk granatrød farve og i næsen oplever man aromaer af røde frugter og krydderier. Et kraftfuldt angreb med meget bløde tanniner. I munden er vinen kompleks med antydninger af lakrids og en lille anelse vanilje. Vinen anbefales at servere ved 16-18 grader sammen med roastbeef, fyldte grøntsager, pasta og ris retter, pizzaer samt retter i sovs og selvfølgelig ost.

Vinen er fremstillet af Syrah, Carignan og Grenache. Der har været udsat for en traditionel vinfremstilling med en meget lang modningsperiode for at opnå den maksimale struktur samtidig med opretholdelse af en konstant temperatur for at bevare det aromatiske potentiale. Vinen er modnet i tønder.

En kasse indeholder 6 flasker - 15 % Alkohol.
 

Roussillon provinsen blev fransk, da Mazarin og Philip IV, kongen af Spanien, underskrev ”The Pyrenees Treaty” den 7. november 1659. Appellationen "Cotes du Roussillon-Villages" anvendes kun på rødvine. Vingården ligger i centrum af Estagel og det er her Baissas familien dyrker Chateau Dona Baissas. På vingården, der findes i midten af landsbyen, producerer Mr. Baissas vine af fantastisk kvalitet takket være hans viden og mangeårige erfaring. En streng udvælgelse af vinstokke, hvilket giver et lille udbytte, plantet på bakkeskråninger med jord af ler-kalksten og brun skifer medfører originalitet til "Chateau Dona Baissas".

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk