Chateau Dona Baissas, Côtes du Roussillon Villages MA DONA

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Model/varenr.: 110 1404

Chateau Dona Baissas, Côtes du Roussillon Villages MA DONA 2015

* MA DONA fra Chateau Dona Baissas er en TOP Premium Cuvee fra denne vingård. Den har en flot stærk granatrød farve og i næsen oplever man aromaer af røde frugter og krydderier. En kraftfuld, frugtrig vin med bløde tanniner. I munden er vinen kompleks med antydninger af lakrids, mørke frugter og en lille anelse vanilje.

Vinen anbefales at servere ved 16-18 grader.

Server denne lækre vin sammen med roastbeef, vildt, oksebøffer, fyldte grøntsager, pasta, simreretter og kraftige franske oste.

Vinen er fremstillet på den ædle blanding af 66 % Syrah og 34 % Grenache druer fra de bedste, ældste vinstokke i området.

En lang maceration (på 3 til 4 uger) giver vinen denne kraftige, røde farve. Derefter lagres vinen i 12 måneder i egetræsfade, og resultatet er en sublim, delikat vin med et ikke for dominerende fadpræg. Vinstokkenes alder på over 60 år garanterer en naturlig koncentration, og den dybe rødning sikrer en god surhed, der tillader en lagring på minimum 3 til 5 år.

En kasse indeholder 6 flasker - 15 % Alkohol.

Roussillon provinsen blev fransk, da Mazarin og Philip IV, kongen af Spanien, underskrev ”The Pyrenees Treaty” den 7. november 1659. Appellationen "Cotes du Roussillon-Villages" anvendes kun på rødvine.

Vingården ligger i centrum af Estagel og det er her Baissas familien dyrker Chateau Dona Baissas. På vingården, der findes i midten af landsbyen, producerer Mr. Baissas vine af fantastisk kvalitet takket være hans viden og mangeårige erfaring. En streng udvælgelse af vinstokke giver et lille udbytte. Vinstokkene er plantet på bakkeskråninger med jord af ler-kalksten og brun skifer medfører originalitet til "Chateau Dona Baissas".

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk