Chateau Dona Baissas - Côtes du Roussillon Villages 2011 - Les Hauts de Dona

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Topvin fra familien Baissas, der kun bliver produceret i særligt gode år. Den bliver lavet på Syrah-Carignan og Grenache, der lagres i 12 måneder på franske egetræsfade. Vinen har en intens brunrød farve med aromaer af mørke bær med hint af krydderier og vanilje. Den har en utrolig lang, fyldig men elegant eftersmag, som man normalt kun finder i langt dyrere og finere Bordeauxvine. Perfekt til Grillet rødt kød, vildt og and - med krydrede saucer.

Model/varenr.: 110 1403

Chateau Dona Baissas, Côtes du Roussillon Villages 2011 Les Hauts de Dona

Familien Baissas topvin, der kun bliver produceret i særligt gode år. Den bliver lavet på Syrah-Carignan og Grenache, som under gæringen bliver holdt særskilt og efterfølgende blended sammen i en stor tank, hvor vinen efter 2 måneder bliver lagt på franske egetræsfade i 12 måneder. Vinens høje alder gør den perfekt drikkeklar nu, men kan, grundet den ekstreme høje kvalitet, gemmes mange år endnu.

Vinen har en intens brunrød farve med aromaer af mørke bær, med hint af krydderier og vanilje. Vinen har en utrolig lang, fyldig men elegant eftersmag, som man normalt kun finder i langt dyrere og finere Bordeauxvine. Serveringstemperatur: 17 grader. Perfekt til Grillet rødt kød med krydrede saucer.

En kasse indeholder 6 flasker - 14,5 % Alkohol.


Roussillon provinsen blev i Fransk i 1659 da den spanske konge underskrev ”The Pyrenees Treaty”. I hjertet af Cotes du Roussillon-Villages ligger i familien Baissas vinmarker, hvor man udnytter det helt specielle mikroklima som der er i dette lille område. Vingården har i 2016 været i Familien Baissas eje i 200 år. Dette vil også bliver fejret med en speciel udgave af deres Rivesaltes Ambre (dessertvin) som er fra 1982.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk