Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her på siden finder du vores sortiment af hvidvine fra Sydafrika. Fra sarte, cremede varianter med en udsøgt bouquet af fersken og guava, til kraftig Chardonnay produkter med fyldige kroppe. Hos Slagelse Vinkompagni forhandles der altid et varieret udvalg og vi kan garanteret friste med en sydafrikansk hvidvin lige efter din smag. Vores sortiment består af produkter fra flere anerkendte huse, som for eksempel Boland Cellar og Kanoon, der begge har ry for en exceptionel høj kvalitetsstandard. Kunne du tænke dig en fyldig og frisk variant til et særligt lækkert måltid, eller måske en kompleks sydafrikansk hvidvin med et virvar af lækre smagsnuancer, er vores udvalg ikke til at komme udenom. Se nærmere på hele sortimentet her på siden og forkæl dig selv og dine gæster med en delikat flaske til en god pris. Har du spørgsmål i forbindelse med sortimentet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

* EN FANTASTISK FRISK TOP CHARDONNAY fra vores vinhus i Sydafrika. Det er en nærmest perfekt Chardonnay. Bouqueten er meget fyldig med masser af indtryk af citrus og en anelse honning/smør. Smagen er kompleks med masser af dejlig friskhed. Eftersmagen rummer mange smagsnuancer, og afrundes meget flot, med en elegant syre og medium fedme. 

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

* Lækker, frisk og cremet - Superkøb! En hvidvin med flot klar farve, delikat bouquet af guava og fersken, frisk, blød og rund smag med masser af frugt samt en blid og behagelig eftersmag. Denne let-drikkelige hvidvin er særdeles velegnet som aperitif, til salater, grillet fisk og fjerkræ. Vinen bør serveres ved ca. 10 grader og drikkes mens den er ung og frisk.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

* Elegant, kraftig og cremet CHARDONNAY fra vores vinhus i Sydafrika. Vinen er lavet af 100 % Chardonnay druer, der er lagret i 12-14 måneder i franske fade. Den er velbalanceret med en fyldig krop, hvor den fremtrædende duft af citron komplimenterer den meget attraktive gylden-grønne farve, mens de underliggende ege-noter kombineres særdeles godt med de friske frugt aromaer. Vinen er kompleks, fyldig og afrundet i smagen, elegant og med lang, dvælende vanilje eftersmag.

139,00 DKK 189,00 DKK (spar 50,00 DKK)
* Lækker frisk Chardonnay med lidt sødme! En skøn Chardonnay, hvor man kan smage den flotte stil af æble og lime samt en frisk eftersmag med lidt sødme. Vinen er perfekt til kylling, fiskeretter, buffet, tapas, samt lettere lyse pasta retter. Vinen er producent af vores populære sydafrikanske vinhus: Boland Cellar.
79,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler