Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her på siden finder du vores sortiment af hvidvine fra Sydafrika. Fra sarte, cremede varianter med en udsøgt bouquet af fersken og guava, til kraftig Chardonnay produkter med fyldige kroppe. Hos Slagelse Vinkompagni forhandles der altid et varieret udvalg og vi kan garanteret friste med en sydafrikansk hvidvin lige efter din smag. Vores sortiment består af produkter fra flere anerkendte huse, som for eksempel Boland Cellar og Kanoon, der begge har ry for en exceptionel høj kvalitetsstandard. Kunne du tænke dig en fyldig og frisk variant til et særligt lækkert måltid, eller måske en kompleks sydafrikansk hvidvin med et virvar af lækre smagsnuancer, er vores udvalg ikke til at komme udenom. Se nærmere på hele sortimentet her på siden og forkæl dig selv og dine gæster med en delikat flaske til en god pris. Har du spørgsmål i forbindelse med sortimentet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

Boland Cellar Chenin Blanc Five Climates 2016

* Lækker, frisk og cremet - Superkøb!

En hvidvin med flot klar farve, delikat bouquet af guava og fersken, frisk, blød og rund smag med masser af frugt samt en blid og behagelig eftersmag. Denne let-drikkelige hvidvin er særdeles velegnet som aperitif, til salater, grillet fisk og fjerkræ. Vinen bør serveres ved ca. 10 grader og drikkes mens den er ung og frisk.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 13,5 % alkohol.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

KANOON Chardonnay Reserva 2016

* Lækker frisk Chardonnay med lidt sødme!

En skøn Chardonnay, hvor man kan smage den flotte stil af æble og lime samt en frisk eftersmag med lidt sødme. Vinen er perfekt til kylling, fiskeretter, buffet, tapas, samt lettere lyse pasta retter.

Vinen er producent af vores populære sydafrikanske vinhus: Boland Cellar.

* Sælges kun til HORECA.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

79,00 DKK

Boland Cellar Chardonnay 2016 - Five Climates

* EN FANTASTISK FRISK CHARDONNAY. Top Chardonnay fra vores vinhus i Sydafrika. Det er en nærmest perfekt Chardonnay med en elegant strågul farve. Bouqueten er meget fyldig med masser af indtryk af citrus og en anelse honning/smør. Smagen er kompleks med masser af dejlig friskhed. Eftersmagen rummer mange smagsnuancer, og afrundes meget flot, med en elegant syre og medium fedme. Vinen vil stå sig godt til retter med fisk, gerne laks, samt retter med lyst kød og fjerkræ. Du skylder dig selv at prøve denne vin - den er Super.

Test:
* Wine Magazine - Best Value Awards.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 14 % Alkohol.
 

Boland er beliggende i Paarl i hjertet af Cape. Boland har i løbet af de sidste ti år udviklet sig til et dynamisk og progressivt vinhus, som er hurtig til at realisere sine mål, og vise sit potentiale.

Det er en vinfremstillingsvirksomhed i forandring, hvor Pionerånden er fremherskende i et ungt demokrati som Sydafrikas. Kombineret med en 300 år gammel tradition for fremstilling af vin, kan resultatet næsten kun blive godt.

I de seneste år har Bolands vine bevist, at de er i stand til at konkurrere på den internationale scene, med stor succes. I 2001 vandt de den eftertragtede International Wine & Spirit Competition, (Producent of the Year), og fik tildelt Robert Mondavi Trophy i London.

Boland vandt IWSC trofæet for verdens bedste Shiraz, og verdens bedste Cabernet Sauvignon med deres Shiraz 1998, (Chris Hancock Trophy), og Cabernet Sauvignon 1999, (Warren Winiarski Trophy).

Dette, sammen med en sølvmedalje for sin Pinotage 1999, samt to bronze medaljer, resulterede i at Boland blev navngivet "Best Southafrican producer".

I 2003 fik Boland igen en Trophy (Chris Hancock Trophy) - Verdens bedste Shiraz på IWSC, for deres Shiraz No 1. årgang 2000.

De sidste 18 måneder har Boland modtaget et væld af medaljer og priser, ved internationale og indenlandske vinmesser.

Under vejledning af formanden Jannie le Roux og Altus le Roux (ikke beslægtede), har Boland bevæget sig fra at være producent af dagligdagsvine til store grossister, til leverandør af finere vine til såvel butikker som restauranter.

En forståelse for at kvaliteten starter i vinmarkerne, videre til kælder og flaske sikrer, at ordet kvalitet, ikke blot er tomme ord.

Kvaliteten er en rød tråd, der går igennem alt hvad selskabet laver. Ikke blot med henblik på markedsføring af Boland og deres produkter, men også med en rød tråd der involverer alle medarbejdere, medlemmer af selskabet og dets aktionærer og de forstår at overholder disse krav.

Siden Syd Afrika i begyndelsen af 1990?erne kom tilbage til verdens vin scene, hvilket faldt sammen med Altus le Roux's udnævnelse til hans nuværende position, er der sket en dramatisk ændring for at opfylde behovene i vores foranderlige verden.

Udnævnelsen af Jurie Germishuys, som Kældermester, gav Boland et løft i såvel kvalitet som effektivitet, og det gav et stort udbytte, især i den travle høst periode. Procedurerne i vinmarkerne blev opgraderet, og producenter blev trukket ind i visionen om, at det at lave gode vine starter i marken.

Efter en nøje planlagt operation, bevægede producenterne sig væk fra masse ?intetsigende? vine, i retning af ædle røde vine og super flotte hvidvine produceret på Chardonnay og Sauvignon Blanc.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler