Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sydafrika har en lang tradition for vinproduktion, som starter helt tilbage i 1685. På grund af apartheidstyret var al handel med landet dog lukket indtil 1991, hvor styret blev væltet og landet åbnede op igen. Siden har Sydafrika måtte genopfinde sig selv som vinland, hvilket i høj grad er lykkedes. Sydafrika kigger i dag mod Europa og nærmere bestemt Frankrig og Italien, når de skal finde inspiration til vinproduktion, og det kan smages på vinene, som er i høj kvalitet. Så selvom vinproduktion ikke er det, man først tænker på, når snakken falder på Sydafrika, så er deres vine helt sikkert et besøg værd. Hos Slagelse Vinkompagni ved vores dygtige medarbejdere alt om vores vine fra hele verden, så hvis du vil høre mere om sydafrikansk rosévin, er du velkommen til at komme ind i butikken i Slagelse.

Sorter resultater:

Boland Cellar Rosé - Sixty 40 - 2017

* Lækker frugtagtig smag i perfekt balance med en let sødlig finish. En perfekt ledsager til picnic, men også lækker til hygge på terrasen. Velegnet til lettere salater, snack, grill eller som en kølig velkomstdrik. Serveres ved 8-10 C.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 11,5 % alkohol.


Boland er beliggende i Paarl i hjertet af Cape. Boland har i løbet af de sidste ti år udviklet sig til et dynamisk og progressivt vinhus, som er hurtig til at realisere sine mål, og vise sit potentiale.

Det er en vinfremstillingsvirksomhed i forandring, hvor Pionerånden er fremherskende i et ungt demokrati som Sydafrikas. Kombineret med en 300 år gammel tradition for fremstilling af vin, kan resultatet næsten kun blive godt.

Under vejledning af formanden Jannie le Roux og Altus le Roux (ikke beslægtede), har Boland bevæget sig fra at være producent af dagligdagsvine til store grossister, til leverandør af finere vine til såvel butikker som restauranter. En forståelse for at kvaliteten starter i vinmarkerne, videre til kælder og flaske sikrer, at ordet kvalitet, ikke blot er tomme ord.

Kvaliteten er en rød tråd, der går igennem alt hvad selskabet laver. Ikke blot med henblik på markedsføring af Boland og deres produkter, men også med en rød tråd der involverer alle medarbejdere, medlemmer af selskabet og dets aktionærer ? og de forstår at overholder disse krav.

I de seneste år har Bolands vine bevist, at de er i stand til at konkurrere på den internationale scene, med stor succes. I 2001 vandt de den eftertragtede International Wine & Spirit Competition, (Producent of the Year), og fik tildelt Robert Mondavi Trophy i London. De sidste 18 måneder har Boland modtaget et væld af medaljer og priser, ved internationale og indenlandske vinmesser.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler