Ferrer Gazpacho - Spansk Gazpacho suppe

29,00 DKK
Lækker, kold tomatsuppe med grøntsager og urter. Det er en en lækker, originale Gazpacho, der især er kendt fra Sydspanien, hvor den serveres om sommeren, iskold og med et godt stykke brød til. Gazpachoen er tilberedt efter original opskrift og med de bedste ingredienser, og der er ikke tilsat farvestoffer. Ingredienser vand, tomat, rød peberfrugt, vand, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre), løg, olivenolie, agurk, vineddike, salt hvidløg, stabilisatorer: xanthangummi. Indeholder sulfitter. Tilberedning Serveres kold. Opbevaring Åbnet: Holdbar 1 uge på køl. En flaske indeholder 720 ml.

Ferrer Gazpacho - Spansk Gazpacho suppe

Lækker, kold tomatsuppe med grøntsager og urter. Det er en en lækker, originale Gazpacho, der især er kendt fra Sydspanien, hvor den serveres om sommeren, iskold og med et godt stykke brød til. Gazpachoen er tilberedt efter original opskrift og med de bedste ingredienser, og der er ikke tilsat farvestoffer.

Ingredienser
vand, tomat, rød peberfrugt, vand, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre), løg, olivenolie, agurk, vineddike, salt hvidløg, stabilisatorer: xanthangummi. Indeholder sulfitter.

Tilberedning
Serveres kold.

Opbevaring
Åbnet: Holdbar 1 uge på køl.

En flaske indeholder 720 ml.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk