Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Kunne du tænke dig at servere en lækker forret til gæsterne så kan du her finde udvalget for dig. Med vores udvalg behøver du hverken at gå på kompromis med smag eller råvarernes kvalitet. Vi kan tilbyde produkter fra kvalitetsbevidste mærker som Jürgen Langbein og Ferrer, der hver især byder på unikke og uforglemmelige smagsoplevelser.

Kunne du tænke dig en cremet hummersuppe, bestående af dybhavskrabber og hummer med frisk fløde og lækker cognac, så kan vi anbefale et kig på denne side. Denne delikatesse passer perfekt som en let forret og hos Slagelse Vinkompagni fås den til en rigtig god pris. Vi kan også tilbyde dig en spansk gazpacho tomatsuppe med særligt udvalgte grøntsager og urter, der ofte nydes afkølet med brød til i det sydlige Spanien.

Du er velkommen til at kontakte vores kundesupport på telefon 58 56 14 00, hvis du har spørgsmål i forhold til vores produkter.

Sorter resultater:

Jürgen Langbein Hummer - Cremet Hummersuppe

Eksklusiv cremet hummersuppe, der er lavet af håndværksmestre af de fineste ingredienser deriblandt dybhavskrabber og hummerkød. Suppen er skrøbeligt krydret med frisk fløde og god cognac.

Suppen er klar til servering. Bør opvarmes langsomt, mens der røres rundt af og til.

En kasse indeholder 6 dåser - 400 ml. 
(Sælges i ønsket antal) 

59,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler