Rioja Viña Ardanza Reserva 2008

195,00 DKK 295,00 DKK (spar 100,00 DKK)

* 93 Point af Robert Parker og 95 Point af Decanter. Smagen er afbalanceret og koncentreret med en let krydret lang fed, cremet og ren eftersmag. En meget fyldig, velafbalanceret og harmonisk rødvin for den store vinelsker. En stor oplevelse af en vin. Kraftfuld og krydret vin, der er velegnet til kraftige kødretter og bør serveres ved en temperatur på 16 - 18 grader.

Rioja Viña Ardanza Reserva 2008

*** 93 Point af Robert Parker og 95 Point af Decanter, der skriver: The best classic style of Grenache and Tempranillo pulling together joyful fruit expression and serious depth. In the mouth it is amazingly complex and so unique. A benchmark Rioja blend.  

Vinen fremtræder med en smuk rubinrød farve. Den har en kompleks bouquet af jord, mineraler, kirsebær, røgelse, lakrids og en afrunding af trøffel. Smagen er afbalanceret og koncentreret med en let krydret lang fed, cremet og ren eftersmag. En meget fyldig, velafbalanceret og harmonisk rødvin for den store vinelsker. En stor oplevelse af en vin. Kraftfuld og krydret vin, der er velegnet til kraftige kødretter og bør serveres ved en temperatur på 16 - 18 grader.

Tidligere årgang:
* Kåret til bedste Rioja Reserva vin af New York Times
* 92 point af Wine Spectator
* 94 point af Robert Parker 
* 94 point i La Guia Peñin Wine Guide

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. 13,5% Alkohol.

Der er næppe tvivl om at La Rioja Alta S.A. er den førende kvalitetsorienterede producent i Rioja. Den har været husets varemærke siden etableringen helt tilbage i 1890. Fra huset kommer bl.a. Viña Ardanza Reserva, der kun produceret i helt specielle årgange. En Rioja vin kan næppe produceres bedre end denne. Fremstilling af vinen er baseret på en lille men fremragende høst af en blanding af Tempranillo og Garnacha. Vinen lagres på fade fremstillet af amerikansk eg i vinhusets eget vingård. Efter 36 måneders fadlagring er vinen på flaske i 54 måneder før den frigives. Viña Ardanza Reserva Especial har opnået fornemme resultater i vintests, bl.a. har Robert Parker bedømt den med 94 point.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk