Pago de los Balagueses Garnacha Tintorera - Merlot 2014 - ØKOLOGISK

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Model/varenr.: 130 1052

Pago de los Balagueses Garnacha Tintorera - Merlot 2014 - ØKOLOGISK

* NYHED - vidunderlig spansk præmievin.

Vinen har den højeste klassifikation, man kan få i Spanien, nemlig Pago. Den er fremstillet af 70 % Garnacha Tintorera druer (70%) og 30 % Merlot  druer fra udvalgte vingårde med lav produktion. Den er kendetegnet ved de tørre forhold, som de over 30 år gamle vinstokke udsættes for, da de de dyrkes "en secano", det vil sige uden vanding og lider næsten indtil stressen truer deres overlevelse. Resultatet er en vin med lav syre og stor koncentration. Den er fremstillet efter de "traditionelle metoder" for vinproduktion. Vinen er lagret i 10 måneder i 225 liters franske egetræsfade - 70 % på nye og 30 % på brugte egetræsfade samt et år på flaske. 

Vinen har en dyb kirsebærrød farve, stærk intens bouquet af lilla blomster, meget modne sorte frugter, frisk balsamico med toast og vaniljekrydderier, der udvikler sig under iltning. Vinen har en medium krop med smidige bløde tanniner, små søde, sorte frugter, balanceret syre med en flot vedvarende finish med lakrids eftersmag.

Test:

* 93 point af Guía Peñín - 2017
* Guldmedalje i International Contest of Wines and Spirits CINVE - 2016
* Guldmedalje af International Wine Guide Catavinum - 2016
* Bronzemedalje af Decanter - 2016

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 14,5 % alkohol..


Pago de Los Balagueses er et privilegeret sted til dyrkning af druer, omgivet af fyrreskov, egetræer og aromatiske planter, der ligger inde i naturparken. Syrah og Grenache druer er de fremherskende sorter, plus en lille grund med Merlot og Chardonnay. Bodegas Vegalfaro ligger i det indre af provinsen Valencia, i regionen La Plana de Requena-Utiel. Druerne kommer udelukkende fra deres egne marker fra tre vingårde bestående af 60 hektar. Alle vinstokke og vine er økologisk certificeret. 

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk