NICTE Viognier 2016

89,95 DKK 119,00 DKK (spar 29,05 DKK)

* NYHED - nu også hvidvin i den populære Nicte. Hvidvinen har en bleg, grønlig-gul farve, der er ren og lys. I næsen oplever man en god intensitet og blomsteragtige aromaer i form af orangeblomster og frugtnoter som abrikos. I ganen er den kraftfuld med en intens, tør og blid finish. Vinen går især godt sammen med retter fra middelhavet baseret på fisk samt asiatisk mad.

Model/varenr.: 130 0498

NICTE Viognier 2015 

* NYHED - nu også hvidvin i den populære Nicte

Hvidvinen har en bleg, grønlig-gul farve, der er ren og lys. I næsen oplever man en god intensitet og blomsteragtige aromaer i form af orangeblomster og frugtnoter som abrikos. I ganen er den kraftfuld med en intens, tør og blid finish.

Vinen går især godt sammen med retter fra middelhavet baseret på fisk samt asiatisk mad.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.
 

Vinen er lavet af Winemaker Jose Manuel Corrales.

Det er første årgang i den særlige Viognier fra Nictes egen vingård. De har netop udarbejdet 6000 flasker af denne Nicte med blomster og delikat frugtagtig aroma.

Druerne er beliggende 850 meter over havets overflade i byen Santiuste (Segovia). Viognier druer i denne højde opretholder en god balance mellem alkohol og syre, hvilket resulterer i en frisk vin. En langsom kold gæring holder de gode aromaer i vinen. Vinen er fermenteret ved lav temperatur (12 grader), hvilket giver en dejlig cremethed i ganen. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk