Bornholmer Julesnaps Akvavit 50 cl.

139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)
SPAR LIGE NU KR. 20,- PR. FLASKE. Juleakvavit fra Bornholm. Den Bornholmske Spritfabrik har et sæsonbetonet sortiment bl.a. når det kommer til Juleakvavitten, som har eksisteret i specialhandlen i flere år. Bornholmer Juleakvavitten er fremstillet på "Bornholmer 1855 Traditionsakvavitten", men har flere nuancer af bl.a. nellike, appelsin og kommen, som tilsammen giver akvavitten en særlig blød og rund smag med en dejlig fylde. Der er tale om en bornholmsk luksusakvavit fremstillet ud fra opskrifter, der stammer fra Hasle Dampbrænderi. Akvavitten bør nydes afkølet 6-10 gr. Bornholmer Juleakvavitten har fået bronze i en eksperttest i dagbladet BT. Eksperterne skrev: Blid og dejlig. Passer perfekt til røget ål, røræg og røget sild med purløg. En ægte all-round-snaps, som passer til alt i en rigtig dansk julefrokost. Normalpris pr. flaske kr. 169,- 50 cl. 42 % Alkohol.
Model/varenr.: 999 1926

Bornholmer Julesnaps Akvavit 50 cl.

SPAR LIGE NU KR. 20,- PR. FLASKE.
Bornholmer Julesnaps Akvavit 50 cl.

Den bornholmske Spritfabrik leverer spiritus af egen blanding baseret på gamle bornholmske opskrifter. derfor er det i virkeligheden "Smagen af Bornholm", der præsenteres på flasker.

I perioden fra 1855 til 1920 lå der et dampbrænderi i Hasle, hvor man blandt andet producerede anerkendte Akvavitter. Med etableringen af Den Bornholmske Spritfabrik i 1994 blev produktionen af akvavit genoptaget på Bornholm. "Bornholmer Akvavit" er siden da fremstillet på øen efter at have været fremstillet forskellige steder de sidste 70 år. Denne akvavit udgør sammen med Bornholmer 1855 Traditions Akvavit og Bornholmer Bitter grundstenene i sortimentet.

Flere spændende og meget eftertragtede produkter er kommet til de seneste par år.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk