Populær
-13%
udsolgt-label

Aalborg Juleakvavit 2022 - julesnaps 70 cl.

199,00DKK 229,00DKK (spar 30,00DKK)

Aalborg Juleakvavit 2022 - julesnaps 70 cl. * Klassisk JuleAkvavit på årets nye flaske.Aalborg Jule Akvavit er for mange indbegrebet af en juleklassiker og en dansk juletradition i sig selv.

Derfor ændrer Aalborg naturligvis ikke på det, der er inden i flasken. Opskriften på julesnapsen har været den samme siden lanceringen i december 1982 – og den er kendetegnet for sin høj alkoholprocent (på helt præcis 47,4 % alkohol), et højt kommenindhold og den rustikke smag.

Siden starten der været tradition for, at flasken har ændret form hvert tredje år. Dette års jule Akvavit-design er lavet af Jette Frölich, der har 45 års erfaring med juleklip. Jette har de seneste årtier sat sig præg på den danske jul og med sin klassiske elegance, er hun blevet et dansk ikon for juledesign. Selve flasken er også ny, den skifter form hver fjerde årgang og har i år både kanter og rundede former.

Aalborg Juleakvavitten er en kraftig snaps / akvavit, der er fremstillet på et destillat af kommen-, dildfrø og koriander. Både i duft og smag har den en robust karakter af kommen med en fin eftersmag af appelsin, mandel og koriander. En smag og kvalitet, der imponerede ved International Spirits Challenge, hvor Aalborg Jule Akvavit fik den højeste præmiering. 

Juleakvavitten egner sig godt til stort set al traditionel dansk julemad lige fra marineret sild og laks til flæskesteg, leverpostej og frikadeller med surt. Og så er den fremragende til at forkæle en julegløg.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl.  47 % Alkohol.
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk

spacer