Aalborg Juleakvavit 2018 - julesnaps 70 cl.

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Model/varenr.: 999 1955

Aalborg Juleakvavit 2018 - julesnaps 70 cl. * Klassisk Akvavit på årets nye flaske. Aalborg Jule Akvavit er for mange indbegrebet af en juleklassiker. Opskriften på julesnapsen har været den samme siden 1982 – og siden da har der ydermere været tradition for, at flasken har ændret form hvert tredje år. I 2018 er flasken ny, og for os signalerer den noget ganske særligt. Formen er præcis som smagen af julesnapsen – lidt kantet i toppen, og med en solid, rund bund.

Aalborg Jule Akvavit har opnået status som dansk ikon – og for at markere det har Aalborg valgt at lade et andet dansk ikon stå for flaskens udsmykning nemlig – selveste Jette Frölich! Jette Frölich har i over 45 år klippet julerier og har lavet kollektioner for blandt andet Royal Copenhagen, Holmegaard Glasværk, Georg Jensen og Rosendahl. Jettes smukke juledesign pryder mange hjem over hele verden i juletiden. Desuden er der et stort antal af Jettes design (blandt andet æteriske feer, lys-lygter og fint porcelæn), der anvendes hen over hele året. For mange er Jette indbegrebet af klassisk elegance, kvalitet og jul – og dermed det perfekte match for Aalborg Jule Akvavit 2018. Skål, og god jul.

Aalborg Juleakvavitten er en kraftig snaps / akvavit, der er fremstillet på et destillat af kommen-, dildfrø og koriander. Både i duft og smag har den en robust karakter af kommen med en fin eftersmag af appelsin, mandel og koriander. En smag og kvalitet, der imponerede ved International Spirits Challenge, hvor Aalborg Jule Akvavit fik den højeste præmiering. 

Juleakvavitten egner sig godt til stort set al traditionel dansk julemad lige fra marineret sild og laks til flæskesteg, leverpostej og frikadeller med surt. Og så er den fremragende til at forkæle en julegløg.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl.  47 % Alkohol.
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk