Aalborg Juleakvavit 2017 - julesnaps 70 cl.

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Aalborg Juleakvavit er en kraftig akvavit, der er fremstillet på et destillat af kommen- og dildfrø samt koriander. Den har i både duft og smag en robust karakter af kommen med en fin eftersmag af appelsin, mandel og koriander. En smag og kvalitet der imponerede ved International Spirits Challenge, hvor Aalborg Jule Akvavit fik den højeste præmiering. 

Model/varenr.: 999 1955

Aalborg Juleakvavit 2017 - julesnaps 70 cl.

Aalborg Juleakvavit er en kraftig akvavit, der er fremstillet på et destillat af kommen- og dildfrø samt koriander. Den har i både duft og smag en robust karakter af kommen med en fin eftersmag af appelsin, mandel og koriander. En smag og kvalitet der imponerede ved International Spirits Challenge, hvor Aalborg Jule Akvavit fik den højeste præmiering. Juleakvavitten egner sig til stort set al traditionel dansk julemad lige fra marineret sild og laks til flæskesteg, leverpostej og frikadeller med surt. Og så er den fremragende til at forkæle en julegløgg.

Graffitikunstner sætter Aalborgs gader på julebordet
Hvad får man, hvis man blander en graffitikunstner, en nordjysk hovedstad og en kraftig luksusakvavit?
Svaret er Aalborg Jule Akvavit 2017. For tredje år i træk, hylder Aalborg Akvavit sine nordjyske rødder med et kreativt samarbejde fra Aalborgs kunstscene. Den Aalborgensiske kunstner Lars Pank har med afsæt i sin street art, udsmykket årets juleakvavit og taget den tilbage til Aalborgs gader. Han har indkapslet et af julens traditionelle øjeblikke, der på trods af skiftende omgivelser ofte er det samme år efter år. Det samme gør sig gældende for flaskens indhold, der traditionen tro ikke har ændret sig siden 1982.

Glæd dig til Aalborg Juleakvavit og få en forsmag på den danske juletradition.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl.  47 % Alkohol.

AALBORGS UKRONEDE KONGER
Rundt omkring i Aalborgs gader kan man opleve farverigt street art i form af festlige figurer med små og rammende budskaber. Manden bag dette er Aalborgs ukronede graffitikonge Lars Pank. Han er i år også med til at sætte Aalborgs gader på danskernes julebord i form af sine kreative streger på årets Juleakvavit – julesnapsens ukronede konge. ”Mit motiv er en hyldest til det øjeblik, som opstår hvert år til jul. Vi åbner op for alle vores sanser og nyder nuet fuldt ud. Min største glæde ved julen er den kollektive kreativitet, hvor alle gør sig umage. Vi klipper og klistrer og pynter op eller samles i køkkenet for at lave mad og julekonfekt. Traditionerne er de samme, men de ydre omgivelser vokser og forandrer sig for hvert år, der går. Det gælder også julesnapsen, min by og min kunst. Flaskens indhold, Aalborg og min kreativitet har samme sjæl og puls som altid, men udtrykket ændrer sig løbende,” fortæller Lars Pank om sit motiv. 
 
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk