Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her finder du vores sortiment af søde og salte snacks. Har du lyst til at forkæle en du holder af eller har du brug for lidt ekstra energi i løbet af arbejdsdagen så er dette udvalg værd at kigge nærmere på.

Fra udsøgte, salte peanuts til hasselnødder og mandler overtrukket i lækker mørk og hvid chokolade. Hos Slagelse Vinkompagni ved vi nøjagtig hvad der skal til for at tilfredsstille den søde sult. Vores udvalg består af en række kvalitetsbevidste mærker, herunder COCA og KRAGHS, der begge er med til at forsøde tilværelsen på bedste vis. Er du til sød og salt lakrids med blødt blid, forhandler vi adskillige produkter i elegant indpakning der fungerer som fad når den åbnes. Du kan desuden finde et varieret sortiment af de fineste, ristede cashewnødder i forskellige varianter, der dyrkes hos særligt udvalgte bønder i Indonesien. Gå på opdagelse i en verden af salt og sødme, og gør hverdagen lidt mere smagfuld.

Sorter resultater:

COCA Design Cellofanpose med Nødder og Mandler - 100 g. Nødder og mandler i cellofanpose med bastsløjfe. En blanding med hasselnødder med lys chokoladeovertræk, mandler med mørk og hvid chokoladeovertræk.
29,00 DKK
COCA Design Snack Attack - Peanuts Uimodståelige, skønne og saltede Peanuts - 80 g. Er pakket i æske, som fungerer som fad når du åbner den.
29,00 DKK
COCA Design Snack Attack - Sød Lakrids Blød lækker lakrids (sød) - 90 g. Er pakket i æske, som fungerer som fad når du åbner den.
29,00 DKK
COCA Design Snack Attack - Salt Lakrids Blød lækker lakrids (salt) - 90 g. Er pakket i æske, som fungerer som fad når du åbner den.
29,00 DKK

KRAGHS CASHEWS er nødder af allerfineste kvalitet. Nødderne bliver dyrket hos særligt udvalgte bønder i Indonesien, hvor de høstes og sorteres med dedikeret omhu. Kun de allerbedste nødder godkendes til ristning og pakkes i tindåser, så den friske sprødhed bevares. Nyd disse forførende og gyldensøde cashews med honning og et koket strejf af salt.

49,00 DKK

KRAGHS CASHEWS er nødder af allerfineste kvalitet. Nødderne bliver dyrket hos særligt udvalgte bønder i Indonesien, hvor de høstes og sorteres med dedikeret omhu. Kun de allerbedste nødder godkendes til ristning og pakkes i tindåser. Her får du en rund og mild ristning med sød og salt sesamsmag.

49,00 DKK

KRAGHS CASHEWS er nødder af allerfineste kvalitet. Nødderne bliver dyrket hos særligt udvalgte bønder i Indonesien, hvor de høstes og sorteres med dedikeret omhu. Kun de allerbedste nødder godkendes til ristning og pakkes i tindåser. Denne variant er et indsmigrende bekendtskab, der lokker med sine varmefulde charme. Dernæst kommer chiliens hotte smag.

49,00 DKK

KRAGHS CASHEWS er nødder af allerfineste kvalitet. Nødderne bliver dyrket hos særligt udvalgte bønder i Indonesien, hvor de høstes og sorteres med dedikeret omhu. Kun de allerbedste nødder godkendes til ristning og pakkes i tindåser. Her får du cashewnødderne i deres nøgne, sarte elegance - kun saltristet, sprød og klassisk, uden nogen dikkedarer.

49,00 DKK

KRAGHS CASHEWS er nødder af allerfineste kvalitet. Nødderne bliver dyrket hos særligt udvalgte bønder i Indonesien, hvor de høstes og sorteres med dedikeret omhu. Kun de allerbedste nødder godkendes til ristning og pakkes i tindåser. Her får du en dejlig sprød og hvidløgskrydret skorpe, der byder dig velkommen til en knasende cashew med kant.

49,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler