Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Slagelse VinKompagni tilbyder altid vore kunder GRATIS smagning af udvalgte vine i butikken på Middelfartvej 2, i Slagelse. Desuden afholder vi gerne Vinsmagninger i og uden for butikken - for virksomheder, private, vinklubber og foreninger. 

Vinsmagningerne afholdes ofte omkring et TEMA - det kan eksempelvis være vine fra en udvalgt område eller med den samme drue. Sammen med dig sammensætter vi en inspirerende og spændende smagning, hvor vi præsenterer et udvalg af vore kvalitetsvine. Vinsmagningen giver dig mulighed for at udvide din viden om vin og smage vine, som du måske ikke umiddelbart selv ville købe.

Du er meget velkommen til at kontakt os på tlf. 58 56 14 00 eller mail@slagelsevinkompagni.dk og lad os i fællesskab sammensætte en vinsmagning, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Prisen på vinsmagningen fastsættes ud fra arrangementets karakter, antal udvalgte vine og tidsmæssige omfang. 

Sorter resultater:

*** KØB OG AFHENT DIN BILLET HOS SLAGELSE VINKOMPAGNI - TIL DANMARK SMAGER ROM DERHJEMME! - ÅRETS STØRSTE ONLINE ROMSMAGNING Lørdag den 30 januar 2021!

Danmark drikker rom igen – den perfekte julegave - vi live streamer en særlig romsmagning med Romhatten.dk den lørdag den 30. januar 2021 kl. 19:30

I samarbejde med Slagelse VinKompagni afholder Romhatten.dk igen en online romsmagning for alle romglade danskere. I juni måned så 1.000 romentusiaster med da vi afholdt vores første online romsmagning. Nu inviterer vi dig til en ny spændende og underholdende romsmagning i din egen stue, live fra Aarhus. COVID-19 har ligesom med alt andet, lammet landets vin- og spiritus-arrangementer, men det laver vi om på nu. Romsmagningen sendes via Facebook Live på Romhatten.dks facebookside. Husk du skal have adgang til en Facebook profil for at kunne se streame romsmagningen.

Når du tilmelder dig romsmagningen, kan du fra onsdag den 20. januar afhente en komplet pakke indeholdende 8 forskellige og meget eksklusive rom á 2 cl. inkl. et Glencairn smageglas hos Slagelse VinKompagni, hvor du har købt billetten:

  1. Plantation Pineapple Rum – Barbados, Trinidad & Jamaica 40 % vol. NB! 5 cl.

Lær at lave en Daiquiri cocktail. Sørg selv for at: 1) presse saften fra en limefrugt og 2) lav en opkogt lage af sukker og vand i forholdet 50:50 og 3) frys lidt isterninger. Du kan fx bruge et gammelt syltetøjsglas med låg til at shake din Daiquiri.

  1. Paranubes Aguardiente de Cana – Mexico 54 % vol.
  2. Plantation Barbados Borderies 2007 Single Cask Cognac Finish – Barbados 58,5 % vol.
  3. Hampden Estate 8 Years Old – Jamaica 46 % vol.
  4. El Pasador de Oro Gran Reserva – Guatemala 40 % vol.
  5. Kaniche Perfeccion – Panama 40 % vol.
  6. Compagnie des Indes 2007 Single Cask Sherry Finish – Guyana 57,15 % vol.
  7. Caroni 18 Years Old Navy Rum Replica – Trinidad 51,4 % vol.

Det er muligt at købe billetter til og med den 31. december 2020.

Om romsmagningen

Vi har sammensat en helt forrygende række af flasker, som vi sammen (men hver for sig) skal smage på i løbet af aftenen. Mads Heitmann og Lauge Kjær står for aftenens underholdning, og vil undervejs fortælle om de forskellige rom, som skal smages. Romsmagningen tager ca. 2,5 time, og da vi sender live vil du have mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Baggrund for ideen

Det er ikke første gang, at Mads og Lauge laver en online live romsmagning, men alligevel er denne idé helt ny. Ideen om en online romsmagning, som inddrager Danmarks vin- og spiritusforhandlere, kommer naturligvis på baggrund af den nuværende krise med COVID-19. Over hele landet bliver der hver uge afholdt et hav af vin- og spiritussmagninger i de små butikker – noget som naturligvis er blevet umuliggjort af krisen. Hos Romhatten.dk synes vi, at de små spiritusforhandlere rundt omkring i landet er utrolig vigtige. Derfor har vi udviklet dette arrangement, som vi håber, kan hjælpe de lokale butikker, og som samtidig gerne skulle skabe glæde i de danske stuer, i en kedelig tid.

Vi håber meget, at du vil deltage i en sjov og spændende romsmagning, og samtidig være med til at støtte din lokale vin- og spiritusforhandler.

399,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler