Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Slagelse VinKompagni tilbyder altid vore kunder GRATIS smagning af udvalgte vine i butikken på Middelfartvej 2, i Slagelse. Desuden afholder vi gerne Vinsmagninger i og uden for butikken - for virksomheder, private, vinklubber og foreninger.

Vinsmagningerne afholdes ofte omkring et TEMA - det kan eksempelvis være vine fra en udvalgt område eller med den samme drue. Sammen med dig sammensætter vi en inspirerende og spændende smagning, hvor vi præsenterer et udvalg af vore kvalitetsvine. Vinsmagningen giver dig mulighed for at udvide din viden om vin og smage vine, som du måske ikke umiddelbart selv ville købe.

Du er meget velkommen til at kontakt os på tlf. 58 56 14 00 eller kim@slagelsevinkompagni.dk og lad os i fællesskab sammensætte en vinsmagning, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Prisen på vinsmagningen fastsættes ud fra arrangementets karakter, antal udvalgte vine og tidsmæssige omfang. Minimum 20 personer skal tilmeldes ved en smagning! PS! Vi afholder først lukkede smagninger fra september 2021. (Covid 19)

Sorter resultater:

Vi anbefaler