Populær
-38%

SPANSK ROSÈ SMAGEKASSE - pris for 6 flasker

399,00DKK 648,00DKK (spar 249,00DKK)

SPANSK ROSÈ SMAGEKASSE - pris for 6 flasker  ***SPAR 249,00 kr. i forhold til vejledende pris på sommerens rosé smagekasse. Vi har sammensat en særlig smagekasse med seks flasker populære rosévine - indeholdende 4 forskellige gode rosévine. Prøvekassen er fyldt med fire af vores meget populære lækkerier, der giver dig mulighed for at finde dine personlige rosé-favoritter til sommerens hyggestunder.

Rosé prøvekassen indeholder flasker af følgende vine:

 • 2 flasker x UNX  Laderas  de  UNX  Garnacha Rosé - Den er fremstillet på 100 % Garnacha druer  fra Navarra fra mere end 30 år gamle vinstokke. Spansk rosé når det er bedst! En indbydende frisk rosévin med frugtige aromaer af medium intensitet og duft med pift af friskhed, røde frugter som jordbær og hvide blomster. Smagen er frisk med let fedme, god intensitet og en god balance mellem frugt og syre samt en generøs mineralitet.
  Klik her for at læse mere:
 • 2 flaske x ARCO DE LA VEGA Rosé - Terra de Castilla y Leon fra Spanien. Det er kun de bedste Castilla druer, der bruges til Arco de la Vega vinen, der byder på intense aromaer af friske og saftige hindbær. Smagen er frisk med en let syre. Den er meget aromatisk med et lidt sødt og forfriskende touch.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flasker x Domaine du Bosc Syrah Rosé fra Pierre Besinet i Frankrig. En ren, flot og smagfuld rosévin med en meget lys farve. Den er ikke så sødlig, men den har en flot fylde og en lang og elegant eftersmag. En fremragende Rosé der passer perfekt til sommerens traditionelle retter med alt fra grillet laks til kylling - eller til at nyde på terrassen når solen viser sig.
  Klik her for at læse mere:
 • 1 flasker x NICTE Rosa Palido Rose Castilla Y Leon fra Castilla Y Leon i Spanien. en flot lidt bleg farve med laksefarvede hints, den er ren og lys. En fremragende Rosé der passer perfekt til sommerens traditionelle retter med alt fra grillet laks til kylling - eller til at nyde på terrassen når solen viser sig.
  Klik her for at læse mere:

   

En smagekasse indeholder 6 flasker og prisen er samlet for alle 6 flasker.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk

spacer