Skotsk Whisky Bog Uden Farve Uden Filter - NYHED

299,00 DKK
Model/varenr.: 995 2265

Skotsk Whisky Bog Uden Farve Uden Filter - NYHED

Der er netop (oktober 2016) udkommet en ny dansk bog, der går tæt på den skotske whiskyindustri. Bogen er skrevet af Peter Kjær og Lars Gregersen og henvender sig såvel til begynderen som den lidt mere rutinerede whiskyfan. 

Bogens titel er ”Skotsk Whisky – uden farve, uden filter”. Den er primært tænkt som en lille faglig appetitvækker til whiskyfans, som savner et hurtigt fagligt overblik over whiskybranchen og branchens spillere. Bogen indeholder dog også lidt spændende nyt og udfordrende stof til whiskynørderne. Forfatterne ønsker at give et nuanceret billede af den skotske whiskyverden anno 2016.

Bag destilleriernes pittoreske facader foregår der mangt og meget, som den 
almindelige forbruger ikke nødvendigvis får at vide. Den fulde sandhed kommer muligvis aldrig for dagen, men i årenes løb er de to forfattere, som begge er engageret i whiskybranchen, stødt på en hel del spændende historier, som de nu ønsker at dele med alle danske whiskyfans. 

I bogen kombineres det beskrivende faglige stof med nogle portrætter og interviews med nogle af branchens spændende personligheder, som igennem mange år har bidraget med mangen en god dram, og som ikke er blege for at sige deres mening.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk