ROSE SMAGEKASSE SOMMER - VEGA / Viejo Feo / Beratxa - prisen er for 6 flasker

299,00 DKK 579,70 DKK (spar 280,70 DKK)

ROSE SMAGEKASSE SOMMER - VEGA / Viejo Feo / Beratxa - prisen er for 6 flasker ***SPAR 280,70 kr. i forhold til vejledende pris på denne rosé smagekasse. Vi har sammensat en smagekasse med seks flasker populære rosévine - indeholdende 2 x 3 forskellige gode rosévine. Prøvekassen er fyldt med tre forskellige populære lækkerier, der giver dig mulighed for at finde dine personlige rosé-favoritter til sommerens hyggestunder.

Rosé prøvekassen indeholder følgende vine:

 • 2 flasker x ARCO DE LA VEGA Rosé fra Terra de Castilla y Leon i Spanien. Aromaerne har en god intensitet i næsen med noter af hindbær, og i ganen er den frisk med en let syre, og meget aromatisk med et lidt sødt og forfriskende touch. Anbefales til risretter, lyst kød, fisk, skaldyr, buffet, pastaretter eller ren nydelse i sommervarmen.
  Klik her for at læse mere:

 • 2 flasker x VIEJO FEO Pinot Noir Rose Vina Tinajas Maule Valley fik en Bronzemedalje ved Los Angeles International Wine Competition i 2017. En attraktiv og spændende halvtør rosévin med masser af friske toner af roser og hindbær. Den er let at drikke alene eller sammen med laks, sushi, kylling, krydret mad, salater, spansk tapas, buffet eller blot til ren nydelse.

  Klik her for at læse mere:

  2 flasker x TORRE BERATXA Garnacha Rosé
   fra Navarra i Spanien. En lækker frisk, frugtrig rosé til de lune sommeraftener. Den er fremstillet på 100 % Garnacha druer. En velafbalanceret vin med en elegant og frisk syre med en gourmetagtig finish. Torre Beratxa anbefales som et glas i utide / aperitif eller til pasta, pizza, risretter og krydrede retter.

  Klik her for at læse mere:

En smagekasse indeholder 6 flasker og prisen er samlet for alle 6 flasker.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk