Plantation Rum Trinidad Multivintage 1997/2001/2006 - 43,5 % Alkohol - VORES EGEN HELT NYE ROMBLEND

595,00 DKK 695,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Plantation Rum Trinidad Multivintage 1997/2001/2006 - 43,5 % Alkohol - VORES EGEN HELT NYE ROMBLEND

*** Slagelse VinKompagni har igen i år udvalgt deres helt egen Plantation Rom og i år endda hele 2 af slagsen i forskellige prisklasser.

Denne rom stammer fra Trinidad og er nøje udvalgt af vores "rommand" Kim Christensen, da han i foråret 2015 var på studietur til Caribien. 

Det er en ædel, single cask rom fra Trinidad, med muscat-wine finish. I duften og smagen fornemmes honningbrød, chokolade, orange og støvede mørke krydderier. I eftersmagen kommer krydrede toner af egefad, sødmefuld vin og honning. Det er en UNIK ENKELTFADSAFTAPNING, der på magisk, fuldendt og unik vis udtrykker Maison Ferrands ypperligste know-how i fremstilling af exceptionel rom. Maison Ferrand udvælger enkelte romfade med særlig fin karakter og efterlagrer dem på  unikke dyrbare fade i Ferrands gamle kældre. Single Cask aftapningernes smagsrigdom indbyder til en uovertruen rejse ind i den tropiske romverden.

En flaske indeholder 70 cl. - 43,5 % Alkohol.

 
Traditionen tro har Slagelse VinKompagni´s Kim Christensen fundet nogle fantastiske enkeltfads rom, specielt aftappet til Slagelse VinKompagni og til vores søster butik i Greve – Greve VinKompagni. I år er der hele 2 slags rom at vælge imellem. Rommen tappes selvfølgelig udelukkende som Single Cask og på den nye eksklusive Plantation flaske. De forskellige rom har lagret i Troperne og er herefter sejlet til Cognac Ferrand på Chateau Bonbonnet i Cognac. Her hviler og falder rommen til ro, efter den lange sørejse. 

De to udvalgte rom er:
* Grenada / Barbados - KC's Speciel Cask XO - Single Cask - 42 % alkohol.
* Trinidad Multivintage 1997/2001/2006 - Muscat-wine Finish - 43,5 % alkohol.

Disse særlige rom udbydes kun i et begrænset antal og er udelukkende tappet som "Single Cask", så det gælder om at slå til i tide ...

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk