Opthimus Ron Dominicano 21 års rom

579,00 DKK 595,00 DKK (spar 16,00 DKK)
Firmaet ”Oliver & Oliver”, laver i dag rom efter solera princippet og har et system med mere end 5.000 gamle vin og bourbon fade, der er grundlaget for Opthimus rom. Alt i firmaet bliver lavet i hånden også den dag i dag. Opthimus Ron Dominicano 21 år er en yderst aromatisk og kompleks rom. Elegant mørk rom, der er fyldt med sødme og kompleksitet efter 21 år i solera tønderne. Duften er fyldig med sødme og noter af egetræ, vanilje og en snert af friske frugter. Smagen har en god balance og en stor fedme startende med sødlige noter, men skifter til noter som fad, vanilje, cedertræ, læder - altså noter med ælde. Rommen har en lang eftersmag, der udvikler sig flot med tiden. En kasse indeholder 6 flasker. 70 cl.
Model/varenr.: 999 3017

Opthimus Ron Dominicano 21 års rom

Firmaet ”Oliver & Oliver”, laver i dag rom efter solera princippet og har et system med mere end 5.000 gamle vin og bourbon fade, der er grundlaget for Opthimus rom. Alt i firmaet bliver lavet i hånden også den dag i dag.

Opthimus Ron Dominicano 21 år er en yderst aromatisk og kompleks rom. Elegant mørk rom, der er fyldt med sødme og kompleksitet efter 21 år i solera tønderne. Duften er fyldig med sødme og noter af egetræ, vanilje og en snert af friske frugter. Smagen har en god balance og en stor fedme startende med sødlige noter, men skifter til noter som fad, vanilje, cedertræ, læder - altså noter med ælde. Rommen har en lang eftersmag, der udvikler sig flot med tiden.

En kasse indeholder 6 flasker. 70 cl.

 

Opthimus startede i midten af 1800-tallet, hvor Juanillo Oliver kom til Cuba. Her valgte han at bosætte sig midt på øen, hvor han lavede rom og cigarer. Det blev hurtigt en stor succes og Juanillo’s rom blev et anerkendt nationalt mærke. I forbindelse med uafhængighedskrigen i 1898, blev Juanillo ejendom brændt ned.

I begyndelsen af 1980’erne kom en af Juanillos efterkommere til Cuba for at finde historien bag forfaderen og nogle af hans opskrifter til hans anerkendte rom. Dette blev fundet og sammen med eksilcubanske masterdestillere, genopstod Opthimus rom, nu bare i Santo Domingo på Den Dominikanske republik.

Firmaet ”Oliver & Oliver”, laver i dag rom efter solera princippet og har et system med mere end 5.000 gamle vin og bourbon fade, der er grundlaget for Opthimus rom. Alt i firmaet bliver lavet i hånden også den dag i dag.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk