Mez-clado Rom Påske Edition - 50 cl.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Model/varenr.: 999 3084

Denne lækre Påske Edition er en kvalitets rom, der i næsen starter med snerten af tropisk frugt, vanilje og ikke mindst Mango. Smagen skuffer bestemt heller ikke. Dejlig smag af Mango, vanilje og en lækker søde, og en smule frugt syre. Super dejlig og frisk rom. Den består af en blanding af rom fra Panama og Den Dominikanske Rep. og kan både nydes rent, sammen med en kop kaffe eller til dessert. Fremragende fedme og fylde, der bliver i munden længe efter indtagelse.

1 kasse indeholder 8 flasker á 50 cl. 38 % Alkohol

Mezclado kommer til på et dansk rom blanderi i Middelfart, der importerer rom af forskellige producenter fra hele verdenen. Deres formål at finde frem til de helt rigtige stilarter for at opnå helt unikke smagsoplevelser. Ordet Mezclado betyder "blanding" og har sin oprindelse i spansk. De første blandinger blev fremstillet i baglokalet i en lille vinbutik i Middelfart og med stor succes. Kunderne kom ofte langvejs fra udelukkende for rommens skyld. Personen bag blandingerne er Radoslaw, der har en stor passion for rom og har etableret Mezclado. 
I dag sælges Mezclado's unikke spiritus blandinger over hele landet. Alle flasker blandes og fremstilles på eget tapperi i Løsning. Der fremstilles kun 40 liter rom pr. blanding for at bibeholde den høje kvalitet af rommen.


En flaske indeholder 50 cl. - 40 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk