Mez-clado Rom Mjød

399,00DKK 429,00DKK (spar 30,00DKK)

Rom-Mjød er produceret i en meget begræset mængde. Denne Rom indeholder en blanding af 10 års rom fra Dominikanske Repuplik, og Dansk Mjød. Rom Mjød er en enestående kombination af smagsoplevelser fra forskellige verdener. Mjød er brygget på Dansk honning, og rommen er destilleret på Caribiske sukkerrør. Begge ingredienser tilføjer sin egen sødme på hver sin måde, hvor den rette blanding af dem giver den helt enestående smagsoplevelse. Smagen er dynamisk, balanceret, fyldig... ja nærmest helt magisk. Flasken leveres i flot åben trækasse.


En flaske indeholder 50 cl. - 40 % Alkohol.

1 kasse indeholder 8 flasker á 50 cl. 38 % Alkohol

Mezclado kommer til på et dansk rom blanderi i Middelfart, der importerer rom af forskellige producenter fra hele verdenen. Deres formål at finde frem til de helt rigtige stilarter for at opnå helt unikke smagsoplevelser. Ordet Mezclado betyder "blanding" og har sin oprindelse i spansk. De første blandinger blev fremstillet i baglokalet i en lille vinbutik i Middelfart og med stor succes. Kunderne kom ofte langvejs fra udelukkende for rommens skyld. Personen bag blandingerne er Radoslaw, der har en stor passion for rom og har etableret Mezclado. 
I dag sælges Mezclado's unikke spiritus blandinger over hele landet. Alle flasker blandes og fremstilles på eget tapperi i Løsning. Der fremstilles kun 40 liter rom pr. blanding for at bibeholde den høje kvalitet af rommen.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk