Havana Club Gran Reserva 15 Anos 70 cl.

1.589,00 DKK 1.695,00 DKK (spar 106,00 DKK)
** En fantastisk Rom ! "Skøn duft af flødekaramel. Sødmen forlader aldrig munden helt, men en fin alkohol tørrer rommen ud i slutningen. Dejligt glas." Havana Club Añejo 15 Años er en Grand Reserva-rom, der er fremstillet ved gentagne gange at blende udvalgte romtyper og aguardiente og lagre det på gamle egetræsfade for at udvikle rommens fulde potentiale.

Havana Club Gran Reserva 15 Anos 70 cl.

** En fantastisk Rom !

"Skøn duft af flødekaramel. Sødmen forlader aldrig munden helt, men en fin alkohol tørrer rommen ud i slutningen. Dejligt glas."

Havana Club Añejo 15 Años er en Grand Reserva-rom, der er fremstillet ved gentagne gange at blende udvalgte romtyper og aguardiente og lagre det på gamle egetræsfade for at udvikle rommens fulde potentiale.

Fløjlsblød og karakteristisk rom
Unik lagringsproces på gamle egefade
Blanding af udvalgte romtyper og aguardiente
Denne årgangsrom er en klassiker med unik smag og aroma. Den er lagret efter europæiske regler, hvilket vil sige, at det er den yngste dråbe i flasken, der angives med årstal. Rommen har altså som minimum lagret i 15 år.

Smag og noter..
Havana Club Añejo 15 Años har, qua sin lange lagring på egetræsfade, taget fadenes smag og aroma til sig. Samtidig har fadene gjort rommen fløjlsblød. Farven er intens, nærmest glødende, ravgylden, og aromaen er frisk og frugtig.

Rommen er kompleks og delikat og har et væld af smagsindtryk lige fra honning og blomme til pære, tørrede figner og banan på en base af vanilje. Finishen er lang og behagelig.

Servér ren, så smagen og aromaen for alvor kan få lov at udfolde sig. Havana Club Añejo 15 Años er en meget eksklusiv rom, og der kun produceres kun 58 fade pr. år. Der leveres derfor kun 500 flasker til Danmark om året.

Om Havana Club
Havana Club er en klassiker inden for cubansk rom. Virksomheden har eksisteret siden 1878, hvor den blev grundlagt af José Arechabala. Den cubanske regering nationaliserede imidlertid destilleriet og virksomheden efter den cubanske revolution (1959), og Arechabala-familien emigrerede. I dag er virksomheden Havana Club International et 50:50 joint venture mellem den cubanske regering og Pernod Ricard.

Fremstillingen af Havana Club-rom sker efter gammel cubansk tradition. Der benyttes sukkerrør af fineste kvalitet, og når siruppen er gæret, begynder destillationsprocessen. Den foregår i specialfremstillede destillationsapparater, går meget langsomt og resulterer i en stærk og aromatisk spiritus; aguardiente. Herefter blandes og efterblandes flere forskellige årgange rom adskillige gange, før stedets ”maestro ronero” (master blender) er tilfreds. Der anvendes ingen former for kunstig modning.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 %

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk