A.H. RIISE XO Reserva Sauternes Cask Rum 40 %

399,00 DKK 450,00 DKK (spar 51,00 DKK)
Model/varenr.: 999 3056

A.H. RIISE XO Reserva Sauternes Cask Rum 40 % alkohol. Denne rom er et blend af flere nøje udvalgte vestindiske rom og er en subtil og luksuriøs videreudvikling af den velkendte og populære A.H. Riise X. O. Reserve Rum. A.H. Riises Masterblender har sammensat denne blend af gamle fine fade samt lidt yngre fade med ultimativ spændstighed. Når masterblenderen har lagt sidste hånd på værket, bliver denne rom ydermere ekstralagret på udsøgte franske fade. Disse fade har i et tidligere liv indeholdt den sødlige hvide vin Sauternes og tilfører rommen ekstra sødme fra vinens kraftfulde smag.

Dette er en rom for kendere og bestemt en eksklusiv rum, der tiltaler alle kendere af den bløde, sødmefulde og karakterfulde rom. Den er produceret i små mængder, og hvert batch repræsenterer et unikt øjebliksbillede i historien om rom skabt i A.H. Riises ånd.

Logbogen: Duftevand med Dannebrog på etiketten.

Hele A.H. Riises historie understreger, at evnen til at destillere rom og andre produkter med alkohol var en vigtig del af paletten hos den berømte familie fra Ærø. Et produkt var Riises Florida Water – en ikke kønsspecifik Eau De Cologne. Duftevandet indeholdt blandt andet bergamot olie, rosengeranium olie og andre ingredienser, som i dag også anvendes ved fremstilling af parfume. Selvom han var langt væk hjemmefra, glemte A.H. Riise aldrig sin kærlighed til Danmark og satte både Dannebrog og vildmændene fra det danske rigsvåben på etiketten.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk