Gentilice Cotes du Ventoux 2015

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Model/varenr.: 110 7330

Gentilice Cotes du Ventoux 2015

* Lækker rødvin med god fylde, harmonisk, krydret og med tilpas sødme og syre. Igen en god vin fra Rhônedalen med 15 % Alkohol. Den smager simpelt hen godt jvf. Vinavisen.

Gentilice er produceret på druerne Carignan, Grenache og Syrah fra gamle vinstokke. Vinifikationen er traditionel med fadlagring på egefade. Omkring 15% af vinen lagres på helt nye og friske fade. Denne traditionelle produktion giver vinen en meget dybrød, næsten helt sort farve. Duften vækker minder om meget mørke koncentrerede kirsebær. Smagen er koncentreret og tæt med solbæraromaer. Eftersmagen er lang og vedhængende. En vin med en fin balance og bløde tanniner - dog med et velmenende "bid", der gør den særdeles velegnet til kraftige kødretter.

Druerne til denne dejlige og kraftige Ventoux (med 15% alkohol) vokser på små udvalgte parceller på Mont Ventoux, hvor jordbunden består af en meget kalkholdig ler. Her stortrives druerne Syrah, Grenache og Carignan, der er de klassiske sorter for Rhônevinen fra dette område.
Produktionen på vingården er traditionel, og afsluttes med en fadlagring på 12 måneder inden vinen tappes.

Vinen er meget velegnet til de mest kraftige og krydrede kødretter, eksempelvis flæskesteg, andesteg, lammekølle med masser af hvidløg, eller en god krydret sammenkogt ret.

Test af tidligere årgange:
* Guld i Mâcon: Gentilice har fået mange fine anmeldelser og medaljer for den fine kvalitet. Bl.a. Guldmedalje i Mâcon ved ´Concours des Vins Grandes de France´ i 2015.

* Vinavisen: 5 x ***** Lækker rødvin med god fylde, harmonisk, krydret og med tilpas sødme og syre. Igen en god vin fra Rhônedalen. Den smager simpelt hen godt..

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk