Kopke Colheita 1965 Special Edition i flot gaveæske

1.195,00 DKK 1.495,00 DKK (spar 300,00 DKK)

Kopke Colheita 1965 Special Edition i flot gaveæske

Tiden på fad har forvandlet en mørk, ungdommelig og kantet portvin til et stykke fintslebet kunst. Al garvesyren har forladt scenen og i stedet er der givet plads til en kaleidoskop af tørret frugt, oxidative såvel som fadafledte aromaer og ikke mindst en uendeligt lang eftersmag. En sådan raritet vil altid være en bekostelig affære, men skal man smide en stor sum penge efter en vin, er dette ikke det værste sted at kaste den hen.

Duften har en enorm intensitet med rosin, røg, nødder, citronskal, pomerans og en anelse puddersukker, der strukturelt holdes sammen af alkoholen og den flygtige syre. Smagen har en helt forrygende intensitet i ophøjet balance og en eftersmag, der kan nydes i flere minutter efter at have smagt vinen.  

Dette er en dessert og en stor fornøjelse i sig selv - det vil derfor være synd at servere noget til sådan en pragtfuld vin. Undlad at servere Kopke Colheita Port 1965 i "mormor-glas" - hertil bruges i stedet et godt hvidvinsglas.

Leveres i specialudsmykket flaske samt luksusgavæske.

En kasse indeholder 1 flaske 75 cl. 19,5 % Alkohol.
 

Det er ingen hemmelighed, at Kopke hører til det absolutte førerfelt, når vi taler tawny-typer. Deres Colheita-vine udviser altid ophøjet balance og har ingen påtrængende sødme, men er altid meget komplekse med en perfekt afstemt syre. For 50 år siden blev denne vin trådt i granit-lagares i Douro-dalen og blev efter vinifikationen transporteret til Vila Nova de Gaia, hvor den efter et halvt århundredes lagring på store, gamle egefade er blevet tappet og frigivet til salg. 
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk